• 瀏覽: 1,401
  • 回覆: 16

回覆 引用 TOP

我都好想知 好多都成日sell package,唔買就hae做

回覆 引用 TOP

太殿X, 在旺角太子區,無package, 去到想做邊隻facial自己揀,唔想揀美容師才會俾建議但只收現金。

回覆 引用 TOP

你搵醫生啦不如,單次貴d但非常有效又專業,真正可以對症下藥,我之前都有幫襯美容院,不過我宜家體驗左證實去十次美容院都吾及一個醫生療程,我去開尖沙咀搵湯醫生,你可以試下,真心推薦!

引用:
原帖由 香港大腳板 於 2020-8-30 02:57 PM 發表

你搵醫生啦不如,單次貴d但非常有效又專業,真正可以對症下藥,我之前都有幫襯美容院,不過我宜家體驗左證實去十次美容院都吾及一個醫生療程,我去開尖沙咀搵湯醫生,你可以試下,真心推薦! ...
係做咩療程嘅?

引用:
原帖由 香港大腳板 於 2020-8-30 02:57 PM 發表

你搵醫生啦不如,單次貴d但非常有效又專業,真正可以對症下藥,我之前都有幫襯美容院,不過我宜家體驗左證實去十次美容院都吾及一個醫生療程,我去開尖沙咀搵湯醫生,你可以試下,真心推薦! ...
做咩架

引用:
原帖由 春天消失的羔羊 於 2020-8-30 08:16 PM 發表

係做咩療程嘅?
打針同laser

引用:
原帖由 香港大腳板 於 2020-8-30 08:17 PM 發表

打針同laser
係咪做去斑?

引用:
原帖由 春天消失的羔羊 於 2020-8-30 08:18 PM 發表

係咪做去斑?
想問醫生做打斑要做幾次呱?

引用:
原帖由 殘廁清涼的神 於 2020-8-30 08:17 PM 發表

做咩架
其實都係醫美微整保養,不過一d都吾會sell, 係直接見醫生討論我想要乜效果,成個過程好專業,吾似一般美容院

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 春天消失的羔羊 於 2020-8-30 08:20 PM 發表

想問醫生做打斑要做幾次呱?
我有keep 住做laser, 開始時係均勻膚色同去班,要醫生做,因為可以進取啲,有時會打好紅同起沙架!不過醫生會講解清楚所以吾驚,但打得勁如果手勢唔好會返黑,所以一定唔希望比治療師做,我打雀斑同荷爾蒙斑,打左4次已經冇曬 🥰 依家只係一個月打毛孔同嫩膚,平d用治療師打,但每次醫生都會入房睇睇同調校強度,所以我覺得貴少少都非常值得

引用:
原帖由 香港大腳板 於 2020-8-30 08:32 PM 發表

我有keep 住做laser, 開始時係均勻膚色同去班,要醫生做,因為可以進取啲,有時會打好紅同起沙架!不過醫生會講解清楚所以吾驚,但打得勁如果手勢唔好會返黑,所以一定唔希望比治療師做,我打雀斑同荷爾蒙斑,打左4次已經冇曬 🥰 依家只係一個月打毛孔同嫩膚,平d用治療師打,但每次醫生都會入房睇睇同調校強度,所以我覺得貴少少都非常值得 ...
咁你打4次斑要幾錢?

引用:
原帖由 殘廁清涼的神 於 2020-8-30 08:17 PM 發表

做咩架
除左laser 我有打埋針,因為快有效果... 初初有d驚但我同事打得好靚所以我又試左,其實你如果知道針劑係藥物,醫生有經驗又了解產品同自己膚質狀況就放心,我願意單次比貴d搵個好d嘅醫生打,最怕嗰d乜乜試做,貪平比人亂打做白老鼠,打左上面等幾個月一年先散仲衰

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 春天消失的羔羊 於 2020-8-30 08:37 PM 發表

咁你打4次斑要幾錢?
用左2萬幾,我其實覺得吾算貴,第一次有8折同埋其實買package 扺d但我之前份工要成日飛,怕預付式消費。宜家疫情喺香港工作多,普通laser 2千幾至3 千一次左右,視乎有冇特別野想解決,比左3萬有9折

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]