• 瀏覽: 1,398
  • 回覆: 16
  • 追帖: 1
一個我想同佢再熟啲嘅女性朋友,突然間係我地嘅對話當中(文字),佢透露左每個月嘅xx到啦,我同佢又未去到曖昧嘅關係,到底我要做啲咩或者講啲咩會好啲呢?

求各位師兄師姐幫幫手!

熱賣及精選
佢係咪大你十年八年?
時代進步,有啲女人想食小鮮肉!😜

引用:
原帖由 香港空氣好 於 2020-8-29 11:49 AM 發表

佢係咪大你十年八年?
差唔多年紀

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 寒冬冰凍的水果 於 2020-9-1 03:37 PM 發表

有艷福啦
有又點冇又點問題要點做?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 香港空氣好 於 2020-8-29 11:49 AM 發表

佢係咪大你十年八年?
你系唔系經歷過

回覆 引用 TOP

年齡不是什麼問題的,重要的是溝通有沒有問題啦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 小時候的我 於 2020-8-29 02:03 AM 發表

一個我想同佢再熟啲嘅女性朋友,突然間係我地嘅對話當中(文字),佢透露左每個月嘅xx到啦,我同佢又未去到曖昧嘅關係,到底我要做啲咩或者講啲咩會好啲呢?

求各位師兄師姐幫幫手! ...
你地雙方只間是否缺乏一些關心?想你緊張佢?點熟法?平時多傾計?主要講咩多?資訊太少,feel唔到

愛情不是遊戲,你玩情,情玩你!
引用:
原帖由 Jacky!!!JLJLxD 於 2020-9-9 12:10 AM 發表

你地雙方只間是否缺乏一些關心?想你緊張佢?點熟法?平時多傾計?主要講咩多?資訊太少,feel唔到
係前排認識嘅女仔,同佢唔算話太多嘢傾,暫時未知係咪想我緊張佢,我開頭有同佢flirting左幾句,仲需要啲咩資訊?

引用:
原帖由 Jacky!!!JLJLxD 於 2020-9-9 12:10 AM 發表

至於點樣熟法呢,就我想同佢再fd啲,唔係淨係做普通朋友。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 小時候的我 於 2020-9-9 12:17 AM 發表

係前排認識嘅女仔,同佢唔算話太多嘢傾,暫時未知係咪想我緊張佢,我開頭有同佢flirting左幾句,仲需要啲咩資訊?
識咗幾耐?有冇共同目標/共同話題?因為女方私事,同一個不太熟講,好似尷尬 我又睇唔出有咩暗事

引用:
原帖由 Jacky!!!JLJLxD 於 2020-9-9 12:21 AM 發表

識咗幾耐?有冇共同目標/共同話題?因為女方私事,同一個不太熟講,好似尷尬 我又睇唔出有咩暗事
識咗唔夠三個月,暫時未有咩共同目標話題,我都覺得係私事,啊所以佢同我講我都覺得好奇怪。

引用:
原帖由 小時候的我 於 2020-9-9 12:23 AM 發表

識咗唔夠三個月,暫時未有咩共同目標話題,我都覺得係私事,啊所以佢同我講我都覺得好奇怪。
咁樣先關心下人地,再了解下佢,約到佢出街見面就再好D 冇共同話題,好難keep, 純吹水,吹得耐就冇唔覆

引用:
原帖由 Jacky!!!JLJLxD 於 2020-9-9 12:28 AM 發表

咁樣先關心下人地,再了解下佢,約到佢出街見面就再好D 冇共同話題,好難keep, 純吹水,吹得耐就冇唔覆
我怕過分關心會做多咗,第一次約佢出嚟玩已經咁講啦👆🏻,有啲女仔難啲有共同話題,盡量睇吓keep唔keep到囉。

引用:
原帖由 小時候的我 於 2020-9-9 12:34 AM 發表

我怕過分關心會做多咗,第一次約佢出嚟玩已經咁講啦👆🏻,有啲女仔難啲有共同話題,盡量睇吓keep唔keep到囉。
關心人又點會怕我多smile_30:唔通日日冷冷漠漠咁過?

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]