• 瀏覽: 2,089
  • 回覆: 13
而家只可以陪佢傾多啲計,或者玩多啲...

回覆 引用 TOP

我有買唔同勞作包比佢玩,希望有新鮮感

回覆 引用 TOP

唉, 我都係咁樣覺得, 所以而家只可比佢睇多啲卡通片

回覆 引用 TOP

唔好浪費時間啦,太耐唔上堂學過嘅野會唔記得,遲D翻學唔習慣專注力就會好差,宜家多左咁多線上學習揀啲幫到佢嘅野學下

引用:
原帖由 奔走俠 於 2020-8-31 06:29 PM 發表

唔好浪費時間啦,太耐唔上堂學過嘅野會唔記得,遲D翻學唔習慣專注力就會好差,宜家多左咁多線上學習揀啲幫到佢嘅野學下
都唔知可以學乜野

引用:
原帖由 man29046 於 2020-9-2 05:09 PM 發表

都唔知可以學乜野
幾大呀 ? 上下外語班羅實用得著, 個仔一直上開英文班, 最近因為時間多左比佢學埋法文

不管怎麼樣,千萬要注意衛生和安全

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 奔走俠 於 2020-9-3 03:28 PM 發表

幾大呀 ? 上下外語班羅實用得著, 個仔一直上開英文班, 最近因為時間多左比佢學埋法文
而家4歲, 法文都學埋應該好貴喎

引用:
原帖由 man29046 於 2020-9-4 10:04 PM 發表

而家4歲, 法文都學埋應該好貴喎
4歲更加唔可以比佢懶要增加語文同會話能力啦, 我覺得唔算貴呀, 個老師都係我係  amazingtalker 上面搵, 大約 $100-200 一堂50 分鐘, 搵岩老師嘅時候可以再問下佢教唔教小朋友或者有無證書, 揀岩先再比錢

引用:
原帖由 奔走俠 於 2020-9-6 04:04 PM 發表

4歲更加唔可以比佢懶要增加語文同會話能力啦, 我覺得唔算貴呀, 個老師都係我係  amazingtalker 上面搵, 大約 $100-200 一堂50 分鐘, 搵岩老師嘅時候可以再問下佢教唔教小朋友或者有無證書, 揀岩先再比錢 ...
未試過網上教學, 真係好 ?

引用:
原帖由 Mango`xp 於 2020-9-7 04:41 PM 發表

未試過網上教學, 真係好 ?
我覺得就好睇老師嘅, 每個老師手法都唔同, 所以真係要自己去試同去問

回覆 引用 TOP

下下成千蚊試堂好似有D 貴

引用:
原帖由 man29046 於 2020-9-10 06:31 PM 發表

下下成千蚊試堂好似有D 貴
唔洗架,佢彈性收費,
一堂堂去買買一買買幾堂都可以,
同埋佢有 25 分鐘去試堂,
同出面D 學校唔同唔洗一買買一個月,
哈哈,如果你想試多幾堂先決定咪獨立買住堂先都可以

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]