• 瀏覽: 962
  • 回覆: 23
  • 追帖: 1
數月前他有外遇後我們吵的差不多分開,最後沒事了,常都疑神疑鬼的,精神很不好,有無絲打都分享下小故事,你們如何過度這些難過的日子。

引用:
原帖由 motorola 於 2020-8-26 05:35 AM 發表

數月前他有外遇後我們吵的差不多分開,最後沒事了,常都疑神疑鬼的,精神很不好,有無絲打都分享下小故事,你們如何過度這些難過的日子。
那麼你做大定小先呢?
其實愛情合一起
不合咪分開
平和也平常看待

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 motorola 於 2020-8-26 05:35 AM 發表

對方有外遇,點解仲唔分手?

回覆 引用 TOP

引用:

明知隻杯裝過嚿狗💩,就算比妳用洗潔精、消毒藥水…洗幾多次都好…

妳每次攞起隻杯嚟飲水,都一定會凝住有浸💩味㗎啦!

枱面咁多隻杯,妳硬係要揀隻裝個狗💩嘅杯嚟飲水…

妳話妳係咪傭人嚟㗎!!?

引用:
原帖由 巧鬆啲 於 2020-8-26 03:04 PM 發表

枱面咁多隻杯,妳硬係要揀隻裝個狗💩嘅杯嚟飲水…

妳話妳係咪傭人嚟㗎!!?
這比喻好誇張

引用:
原帖由 巧鬆啲 於 2020-8-26 03:02 PM 發表

明知隻杯裝過嚿狗💩,就算比妳用洗潔精、消毒藥水…洗幾多次都好…

妳每次攞起隻杯嚟飲水,都一定會凝住有浸💩味㗎啦! ...
但又這樣說, 每次有呢啲事情就講到男人幾衰, 但每次爆,大部男人都唔想分開, 唔話自己係屎嘅

引用:
原帖由 motorola 於 2020-8-26 03:09 PM 發表

這比喻好誇張
妳唔肯接受事實嘅,我都吹妳唔漲嘅~

引用:
原帖由 motorola 於 2020-8-26 03:11 PM 發表

但又這樣說, 每次有呢啲事情就講到男人幾衰, 但每次爆,大部男人都唔想分開, 唔話自己係屎嘅
有邊個強姦犯比人捉住嗰刻,會肯認自己係強姦犯㗎!!

引用:
原帖由 巧鬆啲 於 2020-8-26 03:13 PM 發表

妳唔肯接受事實嘅,我都吹妳唔漲嘅~
當上嚟吹下水

引用:
原帖由 巧鬆啲 於 2020-8-26 03:14 PM 發表

有邊個強姦犯比人捉住嗰刻,會肯認自己係強姦犯㗎!!
呢個比喻啱好多

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 motorola 於 2020-8-26 03:14 PM 發表

當上嚟吹下水
原來係駝鳥嚟~

引用:
原帖由 巧鬆啲 於 2020-8-26 03:16 PM 發表

原來係駝鳥嚟~
是旦啦, 網上世界難度不停和你爭拗,你係男人鍾意在網上世界 說贏一個女人你認為開心也沒所謂

引用:
原帖由 motorola 於 2020-8-26 03:19 PM 發表

是旦啦, 網上世界難度不停和你爭拗,你係男人鍾意在網上世界 說贏一個女人你認為開心也沒所謂
邊個同妳拗過…

正確嚟講,妳鍾意用裝過狗💩嘅杯嚟飲水,乳禾鵝肝啫~~?

反正飲水嗰個又唔係我嚟!我做乜要拗贏妳啫!!

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]