• 瀏覽: 775
  • 回覆: 10
  • 追帖: 1
我30中 女朋友25中 我大佢差唔多10
係佢追我嘅 拍咗差唔多3年 雖然拍緊拖
但系我心中 有段放唔低嘅遺憾繫心中
就係我嘅中學女同學 當時佢向我暗示鐘意我
但我選擇逃避 過咗冇幾耐畢業後佢同隔離班男同學一齊咗 直到依家結埋婚 生埋仔
我畢業後都同第2個一齊過後 先明白個位女同學系我心中好重要 所以冇幾耐就分咗手 而我成日都會諗 如果個陣接受咗佢嘅暗示 同佢一生嘅 會唔會係我呢 放埋繫心入面十幾年 直到我遇到依家女朋友 佢對我好好好主動  所以我講咗俾佢聽依個小秘密
但佢知道咗後好煩 佢不段繫到提提提 大家不停嘈交 冷戰
近日聽班同學講 知道咗佢離婚 佢同佢個仔一齊生活
我有種感覺我仲對個女同學有心動感覺 好想同女朋友分手 想同女同學一齊 我唔介意佢bb
但我唔知我咁做係咪正確 個心好亂

熱賣及精選
同佢先聯絡,問候她現況,慢慢來讓她接受你 👌

引用:
原帖由 人生如戲 於 2020-8-25 09:49 AM 發表

同佢先聯絡,問候她現況,慢慢來讓她接受你 👌
今日問侯咗女同學 佢唔多願意同我講嘢

回覆 引用 TOP

主動同佢傾下計先

回覆 引用 TOP

樓主連不能說的真話都說了,要怪就怪你太誠實🤣

這不叫庸人自擾的話,應該叫什麼?🤣🤣🤣🤣🤣

これが人の夢、人の望み、人の業!
引用:
原帖由 BB六歲 於 2020-8-25 06:38 PM 發表

樓主連不能說的真話都說了,要怪就怪你太誠實🤣

這不叫庸人自擾的話,應該叫什麼?🤣🤣🤣🤣🤣
你意思係同女朋友講?

女人剛離婚會好hurt, 佢個反應好正常,最少佢無拒絕你。
個人認為你唔再試,就只可以退出。
如果係我,諗會直接表達自己對佢嘅感情,後悔以前錯過同佢一齊的機會,依家唔需要佢立即表態,只係希望佢知道有個男人係佢背後仍然愛惜佢。(個人意見,認為我講錯可當我無講過。)
祝你好運🤗

引用:
原帖由 人生如戲 於 2020-8-25 09:28 PM 發表

女人剛離婚會好hurt, 佢個反應好正常,最少佢無拒絕你。
個人認為你唔再試,就只可以退出。
如果係我,諗會直接表達自己對佢嘅感情,後悔以前錯過同佢一齊的機會,依家唔需要佢立即表態,只係希望佢知道有個男人係佢背後仍然愛惜佢。(個人意見,認為我講錯可當我無講過。)
祝你好運🤗 ...
但同樣怕傷害咗我女友

回覆 引用 TOP

咁你要先做決定,要A或B,但係唔好諗要3P,失婚婦人肯定唔會。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 晚間幼稚的榴槤 於 2020-8-25 12:47 AM 發表

我30中 女朋友25中 我大佢差唔多10
係佢追我嘅 拍咗差唔多3年 雖然拍緊拖
但系我心中 有段放唔低嘅遺憾繫心中
就係我嘅中學女同學 當時佢向我暗示鐘意我
但我選擇逃避 過咗冇幾耐畢業後佢同隔離班男同學一齊咗 直到依家結埋婚 生埋仔
我畢業後都同第2個一齊過後 先明白個位女同學系我心中好重要 所以冇幾耐就分咗手 而我成日都會諗 如果個陣接受咗佢嘅暗示 同佢一生嘅 會唔會係我呢 放埋繫心入面十幾 ...
好好珍惜而加個女朋友la...
1  佢應該係開心你坦白講你個遺憾,但正常女仔都會擔心先問多咗,你仲要真係打算做佢最怕的事,間接證明佢擔心唔係佢諗太多,而係你真係想因為個女人放棄3年感情
2 你咁在意都係因為"遺憾",冇擁有過/錯過咗嘅嘢總會令人以為好美好,因為你會自己幻想佢係有幾好。但你又點知人地真係同你相處到,咁多年你點知佢有冇變
3 當你真係去試,試完先發現唔夾,先發現拍咗3年嘅女朋友係最好咁點?又唔要人?咁樣好自私
4 以前嘅遺憾就俾佢遺憾,珍惜而加先避免到更多嘅遺憾

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 晚間幼稚的榴槤 於 2020-8-25 19:44 發表

你意思係同女朋友講?
你真係以為呢個世界咩都可以同另一半分享?
咁抵被人嬲鳩你啦🤣🤣🤣🤣🤣

これが人の夢、人の望み、人の業!

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]