• 瀏覽: 12,129
  • 回覆: 66
我老公屋企個條懶蟲99又埋係甘
我無眼睇
唔好將細菌傳染俾我

引用:
原帖由 babyangel_731 於 2020-9-10 06:31 AM 發表

我老公屋企個條懶蟲99又埋係甘
我無眼睇
唔好將細菌傳染俾我
所以, 我地只可以自己小心D....................

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 哥C奶_761212 於 2020-9-9 11:27 PM 發表

我99幾年前未期淋巴癌走左啦!   62就七十幾歲, 不過佢話以前報大左幾年.

多謝你明白, 新同感受!!

吓,你6299對住生果,食物照打乞G, 咳吾掩口鼻, 你老公有冇同佢地講下!!  真係好唔衛生!

其實我地唔係想改變6299, 不過冇人有我同你嘅處境, 係唔會明, 又話咩寄人籬下仲甘多野講, 要求, 我只係想佢地有基本衛生意識, 冇其他野啦, 更加冇話要改變, 要佢地去 ...
我唯有忍,吾出聲。我99最鍾意講是非,我吾夠她嚟。  生果我吾食,怕左佢哋打乞G。

冠肺期間,6299用過的口罩也是隨處放。沒法子,但我費事出聲,免得99向人說是非扮慘。

引用:
原帖由 Dakiki 於 2020-9-10 09:56 PM 發表

我唯有忍,吾出聲。我99最鍾意講是非,我吾夠她嚟。  生果我吾食,怕左佢哋打乞G。
都係架, 唯有忍, 我都係忍忍忍........................

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Dakiki 於 2020-9-10 10:01 PM 發表

冠肺期間,6299用過的口罩也是隨處放。沒法子,但我費事出聲,免得99向人說是非扮慘。
我62都係咁, 我就會放番係佢間房, 佢有時就會掛係房門口

回覆 引用 TOP

其實最錯係你當年結婚無搬出去住
你結左咁多年 如果突然話搬 d老人家會唔鐘意

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]