• 瀏覽: 9,541
  • 回覆: 81
明知無可能......

熱賣及精選
咁就唔好諗咁多

引用:
原帖由 馬路古代希望 於 2020-8-22 11:17 PM 發表

咁就唔好諗咁多
每天上班對住個想見到的人,下班就見到唔想對住嘅人..... 好難唔諗.....

完全feel到師兄你好愁

引用:
原帖由 馬路古代希望 於 2020-8-22 11:29 PM 發表

完全feel到師兄你好愁
自問都係正人君子,一定唔會破壞人地家庭(亦未必可能),唯有一切埋藏於心中.....

引用:
原帖由 山上疑惑的馬 於 2020-8-22 11:37 PM 發表

自問都係正人君子,一定唔會破壞人地家庭(亦未必可能),唯有一切埋藏於心中.....
加油,好快捱得過

引用:
原帖由 馬路古代希望 於 2020-8-22 11:40 PM 發表

加油,好快捱得過
多謝師兄鼓勵

回覆 引用 TOP

你暗戀個已婚下屬,成日對住都好難甩喎。

引用:
原帖由 山上疑惑的馬 於 2020-8-22 11:21 PM 發表

每天上班對住個想見到的人,下班就見到唔想對住嘅人..... 好難唔諗.....
扮開OT,叫埋下屬一齊,孤男寡女獨處一室,將冇可能的事孌成為事實。

呢個只係樓主你為返工搵到嘅動力,唔係真嘅愛情。
好好KEEP住呢份感覺,
為生活係平淡、煩瑣增加一點思念,
可以令人感覺還活著

生有時
死有時
相聚有時
別離有時
安好
勿念
引用:
原帖由 活潑可愛的豬豬 於 2020-8-23 02:17 AM 發表

你暗戀個已婚下屬,成日對住都好難甩喎。
其實絕對唔想甩....好想多點時間同佢共事,又不能太明顯,我WFH期間都每天返公司,盡量多點同佢接觸(公事上).

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Funseeker2015 於 2020-8-23 05:09 AM 發表

扮開OT,叫埋下屬一齊,孤男寡女獨處一室,將冇可能的事孌成為事實。
我下屬多數係已婚的,太刻意嘅安排好易被人看穿,到時只怕連這個普通的關係也維持唔到.

引用:
原帖由 不基含情的妹頭 於 2020-8-23 07:28 AM 發表

呢個只係樓主你為返工搵到嘅動力,唔係真嘅愛情。
好好KEEP住呢份感覺,
為生活係平淡、煩瑣增加一點思念,
可以令人感覺還活著
好同意你嘅想法....不過面對人生下半場要對住嘅人....只能概嘆....."回頭太難".....只能理性的對住自己說..."為了孩子"....

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]