• 瀏覽: 1,876
  • 回覆: 17
  • 追帖: 1
有冇d老公 男朋友 成日發你地脾氣 大聲同你地講野?
請問d老婆女朋友 會點樣應對?
有冇女仔好似我咁 唔會接受另一半對自己態度差?

熱賣及精選
問得好奇怪!
試問有邊個會接受?

回覆 引用 TOP

唔知樓主喺咩情形下,老公態度變差,但以前我做零售時,見過兩種情形,可以同樓主分享一吓。
1,老婆處處扮民主,買嘢時扮問老公意見,但其實有哂立場,只要老公答唔到佢心目中既標準答案,就會極力說服老公,然後話老公無常識無品味無要求,結果買支牙刷咁簡單既事都要糾纏五分鐘,男人真心累了,沉默了,又被話黑面,最後迫到男人爆粗。
2,老婆買嘢死狗講價,又話你個品牌口碑差,又話件貨唔靚,又話價位高唔值,但又企喺人地門口唔肯走,最後老公出聲鬧,「買唔起咪走囉,做咩鬧個sales?」

無論男定女都唔鍾意對方嘅態度差。

回覆 引用 TOP

咁有時大聲唔代表無禮貌,大聲可以代表著緊你者,大聲代表緊張到發左茅者

出黎玩就要輸得起, 輸唔起就返屋企
............................節錄自<馬路英雄>

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 JoyceToTheWorld 於 2020-8-22 04:53 PM 發表

咁妳有冇錯先?
係唔係冷淡對待,唔理妳就最好?

唔出聲只代表妳再唔重要,放棄也可以

妳唔接受人地對妳態度差
咁有冇諗過人地點解要對妳態度好先

有人自己送上門被KO,CASE 已 CLOSE 心情超舒暢 XD

後記:
總有D輸家唔忿氣不停引你去同佢嘈,再不停兜圈搵漏洞造文章
所以當等到有人送上門被KO之後,要做既就係收工等佢飲恨一世

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 JoyceToTheWorld 於 2020-8-22 04:53 PM 發表

若果男朋友成日發脾氣,不如搵過第二個啦,
但如果已經係老公,咁就....

回覆 引用 TOP

你真奇怪。。。有幾個女系中意甘的男人。。

Oman~

回覆 引用 TOP

如果係態度差 EQ低真係接受唔到~

回覆 引用 TOP

引用:

如果你遇到一個千依百順嘅 男友 or 老公
你會點?

回覆 引用 TOP

引用:

你地幾歲?

回覆 引用 TOP

我覺得我系接受唔了另一半對自己態度唔好

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]