• 瀏覽: 2,751
  • 回覆: 17
如果男友提出的分手理由係性格不合,應該點做?改變自己去遷就?還是勉強無幸福?

熱賣及精選
嘗試一下去遷就,我啱啱都失去左佢,你唔試可能會後悔

你與渠拍拖幾年,如果系食之無味就拋棄,呢種男人仲系應該放棄

靜待花開花落,又系一春。
引用:
原帖由 春天勇敢的樹枝 於 2020-8-22 02:05 PM 發表

如果男友提出的分手理由係性格不合,應該點做?改變自己去遷就?還是勉強無幸福?
點樣性格不合

性格不合係99%既情況下都只係藉口..
因為已經唔再愛你,講得白D係已經無FEEL。。
咁你點改都係無用

從來沒有相戀,怎會明瞭愛過的痛。
無伴侶,怎能明白愛 要有衝動。
不計代價都想要懂,離別後怎寬容,
而痛苦感覺又分幾種?
引用:
原帖由 春天勇敢的樹枝 於 2020-8-22 02:05 PM 發表

同情人分左手拉?

引用:

有咩邊方面不合

引用:

性格不合唔係重點,重點係價值觀不一樣又或者求其想搵個借囗同你分手

引用:

最後點?老公有無發現你出邊有男人?

性格系死敵,唔啱就最好唔好強求

勉強真係無幸福,到結婚後先發覺原來係改變唔到,到時仲後悔。

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]