• 瀏覽: 4,781
  • 回覆: 39
其實一直都好想做雙眼皮,之前有fd做過吊線都好似幾好....大家識唔識人做過邊間好

吊線都好方便, 不過最緊要搵到間醫生手勢好....

襯呢家少出街快D 做左佢啦~ 真係方便好多, 我表姐果間做得幾好,  $15000

近年多人做微創雙眼皮,比吊線襟多但又好自然。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 callmebingbing 於 2020-8-22 12:02 AM 發表

吊線都好方便, 不過最緊要搵到間醫生手勢好....
我身邊朋友都係做吊線,都幾好呀

引用:
原帖由 yoga_lam 於 2020-8-22 12:07 AM 發表

襯呢家少出街快D 做左佢啦~ 真係方便好多, 我表姐果間做得幾好,  $15000
原來都唔係太貴....香港做?

回覆 引用 TOP

我係做8字縫法 醫生既技術好熟練

回覆 引用 TOP

吊線真係要睇醫生手勢,唔好貪平

引用:
原帖由 yoga_lam 於 2020-8-22 12:07 AM 發表

襯呢家少出街快D 做左佢啦~ 真係方便好多, 我表姐果間做得幾好,  $15000
邊間啊?呢個價錢有D興趣!

回覆 引用 TOP

引用:

可以PM資料比我?

引用:
原帖由 麗絲 於 2020-8-21 11:47 PM 發表

其實一直都好想做雙眼皮,之前有fd做過吊線都好似幾好....大家識唔識人做過邊間好
我朋友做過有間幾好,佢話好快搞掂,如需要可PM你

我之前係揾Dr anna wong整吊線
佢都好多年經驗, 唔知係咪因為女醫生,
覺得細心d, 同埋肯同我跟,覆診冇限次數都冇額外收錢

引用:

比想像中平...係香港做?

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]