• 瀏覽: 1,305
  • 回覆: 15
我由細到大都好多毛毛,本身諗住脫毛,不過掙扎咗好耐,一黎我仲讀緊書,冇咁多budget,二黎聽好多人講都幾痛,搞到我有d驚,有冇邊間脫毛好岩學生去做?

回覆 引用 TOP

銀座Calla

回覆 引用 TOP

脫毛真係唔好貪平 脫衰咗脫得唔好仲煩
我就係Club Elixx度脫既 醫生都幾細心
同埋都見過幾個明星有去 小儀 張秀雯 張嘉雯 佢地
而家做緊優惠1888就脫比underarm / bikini line再送上唇 有興趣可以PM我

回覆 引用 TOP

你想脫咩位先? 通常脫左d重要/好想脫既位先, 再排次序脫完一part到一part, 同埋痛唔痛都好睇你脫邊part

引用:
原帖由 kristy6 於 2020-8-24 12:56 PM 發表

你想脫咩位先? 通常脫左d重要/好想脫既位先, 再排次序脫完一part到一part, 同埋痛唔痛都好睇你脫邊part
我好多part都想脫,underarm、手腳個d,雖然呢d位d人話唔痛,不過我本身個人有d怕痛,都驚驚地

引用:
原帖由 macy.11 於 2020-8-24 03:53 PM 發表

我好多part都想脫,underarm、手腳個d,雖然呢d位d人話唔痛,不過我本身個人有d怕痛,都驚驚地
你可以去做脫毛試做體驗下先
通常都係試手背,手臂
如果覺得接受到再決定都未遲既
不過我自己就join左全身脫, 會比逐part計抵D

引用:
原帖由 macy.11 於 2020-8-24 03:53 PM 發表

講真就算蒙住眼聽到D tak tak都係會緊張, 我之前都係咁, 不過後尾轉左去bare脫, 佢部機係無聲同埋無痛

引用:
原帖由 kristy6 於 2020-8-25 10:56 AM 發表

講真就算蒙住眼聽到D tak tak都係會緊張, 我之前都係咁, 不過後尾轉左去bare脫, 佢部機係無聲同埋無痛
我有朋友做緊都讚話幾好
哩間話上到去個feel好warm 又唔會比人sell
仲要而家好似做緊學生首選3part半價 真心幾抵

回覆 引用 TOP

引用:

我覺得脫毛,唔痛既機冇效果,1定要用755laser, 我之前脫果間,有得免費試做1次有興趣可以pm我

回覆 引用 TOP

脫毛真係唔好貪平 脫衰咗脫得唔好仲煩 我就係中環Lissx度脫 醫生都幾細心 同埋都見過幾個明星有去 小儀 張秀雯 張嘉雯 佢地 而家做緊優惠1888就脫比underarm / bikini line再送上唇 有興趣可以PM我

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 siting 於 2020-8-24 06:55 PM 發表

你可以去做脫毛試做體驗下先
通常都係試手背,手臂
如果覺得接受到再決定都未遲既
不過我自己就join左全身脫, 會比逐part計抵D
邊到有得試脫?唔hard sell?

作為一個從事美容行業既人話你知,寧願番多d part time儲錢,都唔好貪d一千幾百既舖頭去做

回覆 引用 TOP

去鋪通常都平嘅都會係咁sell囉
然後我d同事叫我買機自己做
有平有貴 功效就唔講啦
平有平用貴有貴用
最後我自己都買左鋪自己脫
自己可以上utube 睇下邊部好用多人用
https://youtu.be/_jimKXLRt4Y

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]