• 瀏覽: 49,593
  • 回覆: 741
  • 追帖: 8
其實都係想有個人陪下關心下,好似都好渺茫...

一個小小診所打雜
只要唔好五大訴求,缺一不可,咁就有機會。

( 五大訴求。。。靚仔,有車,有樓,有錢,有學識。)

引用:
原帖由 usagi76 於 2020-8-19 07:18 AM 發表

我做咗咁多年人都冇考慮過呢幾樣野🤦🏻‍♀️係樣要合眼緣囉...

一個小小診所打雜
引用:
原帖由 usagi76 於 2020-8-19 07:25 AM 發表

我做咗咁多年人都冇考慮過呢幾樣野🤦🏻‍♀️係樣要合眼緣囉...
點叫做合眼緣先?
如果我食二手飯,瞓天橋底,咁你又有無興趣呢?

引用:
原帖由 dc31 於 2020-8-19 07:29 AM 發表

點叫做合眼緣先?
如果我食二手飯,瞓天橋底,咁你又有無興趣呢?
咁又唔係幾好😅不過冇特別諗要有啲咩喎

一個小小診所打雜
引用:
原帖由 usagi76 於 2020-8-19 07:30 AM 發表

咁又唔係幾好😅不過冇特別諗要有啲咩喎
咁你即係介意我食二手飯,瞓天橋底啦。
其實你對另一半有啲乜野先決條件先?

引用:
原帖由 dc31 於 2020-8-19 07:37 AM 發表

咁你即係介意我食二手飯,瞓天橋底啦。
其實你對另一半有啲乜野先決條件先?
食二手飯會唔會腸胃好得滯呀😂
瞓天橋底又太大塵,建議改瞓公園好似好啲😂

btw,我覺得傾得埋,最好有共同興趣,咁就好好喇。如果唔係根本好難經常陪對方做唔鍾意既野。

一個小小診所打雜
引用:
原帖由 usagi76 於 2020-8-19 07:18 AM 發表

都係架,好似我一個人單身,而家都53,估計跟住嚟都係一路自己一個人

引用:
原帖由 usagi76 於 2020-8-19 07:44 AM 發表

食二手飯會唔會腸胃好得滯呀😂
瞓天橋底又太大塵,建議改瞓公園好似好啲😂

btw,我覺得傾得埋,最好有共同興趣,咁就好好喇。如果唔係根本好難經常陪對方做唔鍾意既野。 ...
腸胃好得滯先食二手飯?乜野理論呀?
天橋底唔大塵架,淨係嘈少少囉。
咁你有乜野興趣呀?煮兩味?

引用:
原帖由 falseortrue 於 2020-8-19 07:51 AM 發表

都係架,好似我一個人單身,而家都53,估計跟住嚟都係一路自己一個人
其實我一路都覺得應該係會一個人過埋佢,只係有時真係好想有人陪下,唔使咩都自己一個去做

一個小小診所打雜
講真,應該無機會了

引用:
原帖由 dc31 於 2020-8-19 07:52 AM 發表

腸胃好得滯先食二手飯?乜野理論呀?
天橋底唔大塵架,淨係嘈少少囉。
咁你有乜野興趣呀?煮兩味?
就係我啲理論好得滯先搵唔到😭

除咗行街買嘢,行山,露營,旅行,煮野食...咩都玩下咁

一個小小診所打雜
引用:

Pm我

回覆 引用 TOP

好多人都上香討
吹水打發時間。

香港地現實生活
中太多人孤單了。

多點上黎,好快
找到啱傾的對像。

.
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]