• 瀏覽: 9,178
  • 回覆: 62
  • 追帖: 1
我與先生由相識到結婚已10幾年,有一個5歲小朋友,最近半年有個已婚同事追求我,我居然心動同佢走埋一齊,但我覺得大家冇結果,想斬纜,又唔捨得,而家好困擾,求解脫方法,謝謝。

熱賣及精選
引用:
原帖由 春天勇敢的樹枝 於 2020-8-18 10:41 AM 發表

我與先生由相識到結婚已10幾年,有一個5歲小朋友,最近半年有個已婚同事追求我,我居然心動同佢走埋一齊,但我覺得大家冇結果,想斬纜,又唔捨得,而家好困擾,求解脫方法,謝謝。 ...
當初是咩原因妳同他一起?

对的人对的時間,是幸福
对的人錯的時間,是遺憾
既然唔愛,就咪傷害

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由春天勇敢的樹枝于2020-8-18 10:41 AM發表我與先生由相識到結婚已10幾年,有一個5歲小朋友,最近半年有個已婚同事追求我,我居然心動同渠走埋一齊,但我覺得大家冇結果,想斬纜,又唔捨得,而家好困擾,求解脫方法,謝謝。...

一輩子有多少個10年。喺繁茂嘅大樹上你會睇到翠綠嘅葉子,鮮艷嘅花朵,,,,,但你把呢顆樹上嘅葉子移植到其他樹上,還會翠綠和鮮艷咩?你系喺游戲生活,你唔知家庭嘅責任,你嘅行為會深刻影響你嘅下一代。醒醒吧,唔好僅僅為了刺激和所謂嘅性福。再美好嘅性福加上柴米油鹽也索然無味,,,,除非你系動物,膩了頻繁更換你嘅性拍檔,,你得到了所謂嘅性福,丟掉了社會公德,家庭責任,還有做人嘅基本道德。個人之言僅

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 maturemale 於 2020-8-18 11:40 AM 發表

當初是咩原因妳同他一起?
因為佢真係對我好好,有戀愛的感覺

引用:
原帖由 春天勇敢的樹枝 於 2020-8-18 03:18 PM 發表

因為佢真係對我好好,有戀愛的感覺
已婚人失去很久的(拍拖feel )

对的人对的時間,是幸福
对的人錯的時間,是遺憾

回覆 引用 TOP

你依家斬係痛一陣子,你遲啲斬,係痛一輩子

一個打唔開的鎖,一條未琢磨的匙

回覆 引用 TOP

傻啦,有哂家庭有細路仲玩真感情
戀愛feel, 個個男人對耐左咪一尻樣, 到時仲同你講愛情咩, 貪新鮮ja

樽頸位

回覆 引用 TOP

人有幾多個十年? 將自己的全部精神時間返回你先生和你小朋友身上啦,

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 春天勇敢的樹枝 於 2020-8-18 10:41 AM 發表

我與先生由相識到結婚已10幾年,有一個5歲小朋友,最近半年有個已婚同事追求我,我居然心動同佢走埋一齊,但我覺得大家冇結果,想斬纜,又唔捨得,而家好困擾,求解脫方法,謝謝。 ...
樓主:聽妳講已經行埋一齊,相信已經俾人夫攪左吧,如果妳同先生感情冇問題,那妳都咁做,証明妳對婚姻態度好兒戲,如果妳先生發現左妳的姦情,他會怎樣呢?這是任何一個已婚男人不能接受的事!你話情夫對妳怎好怎好,那都只是一個假象!已婚男人去攪人妻,百份百目的只有一個,就係性同追求刺激,對自己原配生厭,好過去叫G,更何況人妻冇手尾跟,咪再咁傻做人免費G,在妳老公未發現前快快結束佢,要好好為妳小朋友同老公想想...

引用:
原帖由 lplplp111 於 2020-8-18 06:57 PM 發表

樓主:聽妳講已經行埋一齊,相信已經俾人夫攪左吧,如果妳同先生感情冇問題,那妳都咁做,証明妳對婚姻態度好兒戲,如果妳先生發現左妳的姦情,他會怎樣呢?這是任何一個已婚男人不能接受的事!你話情夫對妳怎好怎好,那都只是一個假象!已婚男人去攪人妻,百份百目的只有一個,就係性同追求刺激,對自己原配生厭,好過去叫G,更何況人妻冇手尾跟,咪再咁傻做人免費G,在妳老公未發現前快快結束佢,要好好為妳小朋友同老 ...
非常認同!男嘅對樓主幾好都好都唔會離婚,咁動機係咩?就係免費又無手尾跟。
樓主,醒吓啦!回頭是岸呀!

引用:

你第一次出軌 所以有新鮮刺激感 拍拖感覺反晒黎

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Tosayhi 於 2020-8-18 10:20 PM 發表

非常認同!男嘅對樓主幾好都好都唔會離婚,咁動機係咩?就係免費又無手尾跟。
樓主,醒吓啦!回頭是岸呀!
不能同意更多....

人夫就係睇中人妻呢幾點,講句愛你對你好有幾難,真係愛你會完全想擁有你啦

回覆 引用 TOP

要斷唔會唔得,係你想唔想

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]