• 瀏覽: 2,205
  • 回覆: 29
我啊妹岩岩考完DSE,想係佢今年送份畢業禮物俾佢,見佢都大個女諗住帶佢去脫毛,sis們有冇介紹?

要永久?

我都想脫underarm 有冇邊間好唔hard sell?

引用:
原帖由 Sophronia213 於 2020-8-17 12:55 PM 發表

我啊妹岩岩考完DSE,想係佢今年送份畢業禮物俾佢,見佢都大個女諗住帶佢去脫毛,sis們有冇介紹?
如果出名嘅有MeXXXXXX、DeXXXX、LumXXXX,你budget幾多啊

引用:
原帖由 Oanchsn 於 2020-8-17 05:55 PM 發表

B記我覺得都唔HARD SELL

回覆 引用 TOP

D,M記比較貴,B記比較平
睇你budget幾多

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Hapnma 於 2020-8-17 03:17 PM 發表

要永久?
最好就永久啦! 做得脫毛都唔想佢再生返出嚟咁麻煩

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Oanchsn 於 2020-8-17 05:55 PM 發表

其實我都想知有邊間比較好

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Chloeyan0809 於 2020-8-20 04:09 PM 發表

如果出名嘅有MeXXXXXX、DeXXXX、LumXXXX,你budget幾多啊
唔好太貴囉,我見出邊嗰啲做到好平,但係太平又有啲伏

引用:
原帖由 Sophronia213 於 2020-8-24 07:49 PM 發表

有呀,我都係果度脫,小店嚟,唔hard sale我可以pm你

引用:
原帖由 Sophronia213 於 2020-8-24 07:49 PM 發表

L記脫underarm幾好,1千蚊都唔洗,不過呢間而家都幾出名下勁多客

引用:
原帖由 春天大大羊 於 2020-8-26 02:00 AM 發表

有呀,我都係果度脫,小店嚟,唔hard sale我可以pm你
小店感覺冇咩保障,話哂皮膚吸收啵

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Chloeyan0809 於 2020-8-26 04:04 PM 發表

L記脫underarm幾好,1千蚊都唔洗,不過呢間而家都幾出名下勁多客
呢間我做緊,都幾好嘅,佢個脫毛優惠ma,真心係抵架

引用:

佢都係歐洲機,同埋唔難book

有個咁好既家姐真係好羨慕, 我係自己儲錢做架, 都試過好幾間脫毛公司, 經驗係大型既都未必係好, 有時反而小型既會可靠好多

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]