• 瀏覽: 5,851
  • 回覆: 53
成日約埋去行山,又日日whats app,大家好似有D日久生情。但佢係我隣居,以前冇乜兩句,而家有時搭電梯見佢屋企人自己有D心虛
不過個女仔好温馴,但外表得35分。。。

熱賣及精選
似乎有兩個選:一,自強自己,先搵個外觀啱心水的,又溝到的,唔及格就唔好考慮。二,自知實力,務實為本,感覺感情行先,就唔好再諗外貌問題。

引用:
原帖由 tsekamlok 於 2020-8-17 11:09 AM 發表

成日約埋去行山,又日日whats app,大家好似有D日久生情。但佢係我隣居,以前冇乜兩句,而家有時搭電梯見佢屋企人自己有D心虛
不過個女仔好温馴,但外表得35分。。。 ...
咁你咪比錢佢去泰國大執囉!

引用:
原帖由 botaichai 於 2020-8-17 11:17 AM 發表

似乎有兩個選:一,自強自己,先搵個外觀啱心水的,又溝到的,唔及格就唔好考慮。二,自知實力,務實為本,感覺感情行先,就唔好再諗外貌問題。 ...
之前試過同D靚靚女仔拍過拖,行MK真係有30‰回頭率,但壓力好大,又多狂蜂浪蝶煩住,最後都散左

引用:
原帖由 巧鬆啲 於 2020-8-17 11:19 AM 發表

咁你咪比錢佢去泰國大執囉!
咁我寧願自然醜,也不想人工美。最怕塑膠人

引用:
原帖由 tsekamlok 於 2020-8-17 11:23 AM 發表

咁我寧願自然醜,也不想人工美。最怕塑膠人
咁恭喜曬…

引用:
原帖由 巧鬆啲 於 2020-8-17 11:24 AM 發表

咁恭喜曬…
😅

引用:
原帖由 tsekamlok 於 2020-8-17 11:09 AM 發表

不過個女仔好温馴,但外表得35分。。。 ...
仲有就係,個女仔揾錢多我成陪,好難超越。第時唔知會唔會有矛盾

外表得35分,相呢?

引用:
原帖由 hohohosoho 於 2020-8-17 11:48 AM 發表

外表得35分,相呢?
照鏡

引用:
原帖由 tsekamlok 於 2020-8-17 11:56 AM 發表

照鏡
你睇我頭像,MR BEAN外表點會有35分咁多……

引用:
原帖由 hohohosoho 於 2020-8-17 11:59 AM 發表

你睇我頭像,MR BEAN外表點會有35分咁多……
Oh, i am so sorry

引用:
原帖由 tsekamlok 於 2020-8-17 12:03 PM 發表

Oh, i am so sorry
溝到個外表35分嘅女仔已經滿足……

信感覺

吓!得35分?😱

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]