• 瀏覽: 11,365
  • 回覆: 118
  • 追帖: 1
154是否好矮 男仔會不會重視女仔高度
點解高男175會喜歡細粒 而不是細粒男喜歡細粒妹 矮同細粒有咩分別

高與矮係相對嘅概念,都要睇返對方幾高先可作評論

最愛 黃昏 海峽 山脈

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 子時來了樹枝 於 2020-8-16 10:08 發表

點解高男175會喜歡細粒 而不是細粒男喜歡細粒妹 矮同細粒有咩分別
154喺矮咗啲

係如你身邊大部份人都160,你唔算矮啦,但如果身邊人都170,咁你唔會覺得自己高吧。矮可以係細粒,但如果你154高,有200磅,我相信冇人會話你細粒囉。

但其實以上都唔重要啦,你未發育仲可以較運動嘗試竹增高,相反都已成定局。
加上矮同高冇咩特別影響工作或人緣,除非你夠高度搵食。

引用:
原帖由 3882 於 2020-8-20 05:52 PM 發表

154喺矮咗啲
下 咁幾高先妹

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 onion11 於 2020-8-20 06:47 PM 發表

係如你身邊大部份人都160,你唔算矮啦,但如果身邊人都170,咁你唔會覺得自己高吧。矮可以係細粒,但如果你154高,有200磅,我相信冇人會話你細粒囉。

但其實以上都唔重要啦,你未發育仲可以較運動嘗試竹增高,相反都已成定局。
加上矮同高冇咩特別影響工作或人緣,除非你夠高度搵食。 ...
細粒好點?

回覆 引用 TOP

無標準的話、咪高過我叫高、婑過我叫婑囉

回覆 引用 TOP

15幾都算矮

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 用過嘅廁紙 於 2020-8-20 09:22 PM 發表

女仔140-160都可以,高大咗,唔好,衫都唔好買
140?

低於155cm應該都可以叫矮妹! 男人身高低於170cm就係矮仔……

引用:
原帖由 hohehai 於 2020-8-20 11:17 PM 發表

低於155cm應該都可以叫矮妹! 男人身高低於170cm就係矮仔……
剛170呢

4尺半🤣🤣🤣

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 子時來了樹枝 於 2020-8-16 10:08 AM 發表

160以下算矮

引用:
原帖由 子時來了樹枝 於 2020-8-16 10:08 AM 發表

高d比例好d

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]