• 瀏覽: 1,052
  • 回覆: 18
今天是我舊愛的生日。
我心裡對他說了很多聲 " 生日快樂"。

Update (16 Aug)

這幾天都尚算覺得平靜。既然唔work,就真的不值得花心機。
那些「思念」什麼的,跟本就是心癮,同煙癮、毒癮一樣。
既然是壞習慣,當然要戒除 la.

熱賣及精選
買份貴重的禮物🎁然後在他會出現的地方等他吧

最愛 黃昏 海峽 山脈
約出嚟,打不炮

回覆 引用 TOP

酒店房咁平,妳咪開定間房交鎖匙比佢囉!記得買🎂👙

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 66823 於 2020-8-15 00:05 發表

今天是我舊愛的生日。
主動D打俾佢,同佢講生日快樂,順便約出黎執番2劑,賀下佢

盡快通知對方已開帖吧

臨兵鬥者皆陣列在前
          丸attack 🤗

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 持久男 於 2020-8-15 11:28 AM 發表

主動D打俾佢,同佢講生日快樂,順便約出黎執番2劑,賀下佢
呢兩年,即使分開了,我們都有出來互相慶生日。
但我今年決定斬纜,要move on 了。

引用:
原帖由 66823 於 2020-8-15 11:51 發表

呢兩年,即使分開了,我們都有出來互相慶生日。
但我今年決定斬纜,要move on 了。
有新對象就唔好諗以前啦...分左手做SP都好難過到心果關

引用:
原帖由 ~Matthew~ 於 2020-8-15 08:27 AM 發表

買份貴重的禮物🎁然後在他會出現的地方等他吧
都分開了3年,等了3年。
都要move on 了。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 持久男 於 2020-8-15 11:54 AM 發表

有新對象就唔好諗以前啦...分左手做SP都好難過到心果關
無新對像啊。
但如我繼續想他,我永遠都不能有新對像。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 66823 於 2020-8-15 12:05 AM 發表

今天是我舊愛的生日。

既然是壞習慣,當然要戒除 la. ...
我生日 ex 只是 wts 講左 生日快樂炸

引用:
原帖由 66823 於 2020-8-15 12:05 AM 發表

今天是我舊愛的生日。

既然是壞習慣,當然要戒除 la. ...
係好辛苦
總會過去!

引用:
原帖由 真奇石頭 於 2020-8-16 06:46 PM 發表

係好辛苦
總會過去!
唔算太辛苦。
根本就是心癮。有病就去治理。That's it.
以前是自己將件事「慘情化」。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 真奇石頭 於 2020-8-16 06:45 PM 發表

我生日 ex 只是 wts 講左 生日快樂炸
那你覺得失望嗎?

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]