• 瀏覽: 8,101
  • 回覆: 80
如題,有冇人係甘?我已經4x歲人

新鮮感好重要,其實好多女仔都係為結婚而結婚

回覆 引用 TOP

可唔可以唔好講得甘中。。😅🙄

回覆 引用 TOP

點解40 幾先搵食啊?你老公唔比飯你食啊?

回覆 引用 TOP

佢大我幾年,果方面已經不易,加上太耐了大家

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 中環回收的妹妹 於 2020-8-14 19:38 發表

如題,有冇人係甘?我已經4x歲人妻
非常認同你主題講嘅諗法,人活一世,花開一季,女人到咗四十出頭應盡量俾朵花開的鮮艷照人,希望有愛花賞花之仕識得欣賞,唔係好快就要凋零啦!趁住秋天就快完結嘅時刻盡享秋季之美

回覆 引用 TOP

我宗旨是大家不打擾對方生活。。🤫

又等我欣賞吓啦 

回覆 引用 TOP

4x幾都重有男人欣賞嗎?

It's basically normal. Ofcause u want to play at 40s while u still can. At 50s no men like ga la.

回覆 引用 TOP

精神定肉體出軌先

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 中環回收的妹妹 於 2020-8-14 07:38 PM 發表

如題,有冇人係甘?我已經4x歲人妻
如果你keep得好 大把人想欣賞你 年紀吾係問題

引用:
原帖由 ookkman 於 2020-8-15 05:44 AM 發表

如果你keep得好 大把人想欣賞你 年紀吾係問題
外貌 keep到,但身形就難尤其疫情

其實人妻係 app度好受歡迎,因為男人怕單身女人上身,只係自己好揀擇,只係接受高大外表又ok的文職來欣賞自己。。

引用:
原帖由 中環回收的妹妹 於 2020-8-15 06:18 AM 發表

身型與外貌並重喎

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 中環回收的妹妹 於 2020-8-15 06:18 AM 發表

其實人妻係 app度好受歡迎,因為男人怕單身女人上身,只係自己好揀擇,只係接受高大外表又ok的文職來欣賞自己。。 ...
師妹即係玩緊交友app拉喎
我都係文職有身型既

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]