• 瀏覽: 66,688
  • 回覆: 480
  • 追帖: 32
就一個月一個地方一人一日

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
重慶夠辣

看不到內容的毒果link,就是假link,死link,一字不漏,搬字過紙就是違規,一定要檢舉,一定要檢舉,嚴打濫發帖。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 山邊野生的葡萄 於 14/8/2020 09:29 發表

中意川妹子潑辣!
還大波

看不到內容的毒果link,就是假link,死link,一字不漏,搬字過紙就是違規,一定要檢舉,一定要檢舉,嚴打濫發帖。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 崩潰式稱霸 於 14/8/2020 10:06 發表

推薦去一轉重慶,成條街冇醜女
誰說的?

引用:
原帖由 廿蚊水 於 14/8/2020 10:34 發表

外省女仔,十個有九個靚,香港女仔,十個有九個醜
個心醜

回覆 引用 TOP

四川妹紙

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 廿蚊水 於 2020-8-14 10:34 發表

外省女仔,十個有九個靚,香港女仔,十個有九個醜
你見到嘅外省女人都係拋頭露面,出來搵食嗰D,當然有幾分姿色啦!
香港女仔你日日都見所以咪覺得一般嘍。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 stophy 於 2020-8-14 03:17 發表

附性格分析, 中國地大默簿, 比你揀, 會選邊個省?

1、北京:見大場面似乎很多,坦率、直白、樂觀、自信、傳統。有優越感的女孩氣質更是魅力高雅。因此,北京女孩是屬於比較狠的那種類型,為了實現自己的目標是肯付出一切的。
代表:關曉彤、劉詩詩、章子怡、楊冪、楊紫

2、天津:大多氣質都很好,但是似乎比較喜歡戀家。熱情實在,但都是特能說,而且說話很幽默,不僅是說話的內 ...
江湖術語,討人喜歡,句句贊譽,無句唔啱聽

現實社會邊度都有好有唔好有靚有唔靚有材冇材有德缺德皆有之!

回覆 引用 TOP

四川姑娘重慶仔

巴菲特:「在別人恐慌時貪婪,在別人貪婪時恐慌。」

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 stophy 於 2020-8-14 03:17 AM 發表

附性格分析, 中國地大默簿, 比你揀, 會選邊個省?

1、北京:見大場面似乎很多,坦率、直白、樂觀、自信、傳統。有優越感的女孩氣質更是魅力高雅。因此,北京女孩是屬於比較狠的那種類型,為了實現自己的目標是肯付出一切的。
代表:關曉彤、劉詩詩、章子怡、楊冪、楊紫

2、天津:大多氣質都很好,但是似乎比較喜歡戀家。熱情實在,但都是特能說,而且說話很幽默,不僅是說話的內 ...
可惜現在講男沒市場,太中看了😱😱

回覆 引用 TOP

總之港女是排除在外。

未生我時誰是我?我出生後我是誰?
股帝晉為勝帝,只色勝利,5G個by字點寫|

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 HKusers 於 2020-8-14 06:54 AM 發表

香港天使都唔錯 唔駛錢 開波前後叫五大素球便可
沒用過唔信🤔🤔

回覆 引用 TOP

廣東省

回覆 引用 TOP

新疆

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右