• 瀏覽: 1,740
  • 回覆: 34
  • 追帖: 1
精神狀態, 皮膚彈性,體能,口味,心態,心情,都覺得明顯因為年過30就走下坡和轉變, 絲打們有沒有這感覺啊!

回覆 引用 TOP

男人都係呀

回覆 引用 TOP

肥左,少瞓左,體力差左,但下面比以前硬。
老婆曾經講過男人到左30-40會勁過1x -2x

引用:
原帖由 cc19880910 於 2020-8-14 10:00 AM 發表

確實咁

走過睇過,只有家才系最後嘅溫暖

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 cc19880910 於 2020-8-14 10:00 AM 發表

年紀大咗技巧可以話好咗, 但應該男人係後生嘅時候硬啲

引用:
原帖由 poman66 於 2020-8-14 03:34 PM 發表

前面嗰句明意,後面果句唔同意,依家睇返轉頭後生係回氣快好多

引用:
原帖由 cc19880910 於 2020-8-14 03:37 PM 發表

前面嗰句明意,後面果句唔同意,依家睇返轉頭後生係回氣快好多
應該咁講,硬度可以話差唔多,後生回氣快,年紀大咗可以控製到節奏得硬嘅時候長久, 但如果軟咗落嚟,都係後生可以即刻硬返

引用:
原帖由 poman66 於 2020-8-14 03:40 PM 發表

應該咁講,硬度可以話差唔多,後生回氣快,年紀大咗可以控製到節奏得硬嘅時候長久, 但如果軟咗落嚟,都係後生可以即刻硬返
老婆覺得而家俾我扑high過以前

引用:
原帖由 cc19880910 於 2020-8-14 03:43 PM 發表

經常,一部份女人年紀都大咗, 心理同生理都會要多咗,

引用:
原帖由 cc19880910 於 2020-8-14 03:43 PM 發表

無人一出世乜都識, av片係做假 ,
當中也會學識少少的 技巧多咗老婆一定high, 冇技巧死衝係女人都唔鍾意啦

引用:
原帖由 poman66 於 2020-8-14 03:34 PM 發表

錯 男人如果keep住有運動 性能力係可以保持良好 我過左40 但體型體能吾還吾錯的

引用:
原帖由 poman66 於 2020-8-14 03:40 PM 發表

後生仔無前戲無耐性 只顧自己插插插 成熟男人玩慣左吾急插你 仲可以搞到你吊晒隱先慢慢插你 你先爽死

引用:
原帖由 poman66 於 2020-8-14 03:44 PM 發表

經常,一部份女人年紀都大咗, 心理同生理都會要多咗,
你估30似狠 40似虎係流架 大把人妻日日想比人屌

引用:
原帖由 poman66 於 2020-8-14 03:46 PM 發表

無人一出世乜都識, av片係做假 ,
當中也會學識少少的 技巧多咗老婆一定high, 冇技巧死衝係女人都唔鍾意啦
浪漫既環境 溫柔既前戲 帶甘帶甜既紅酒 熟悉既性技巧 最後先慢慢衝擊你 搞掂晒 射埋

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]