• 瀏覽: 1,363
  • 回覆: 26
同之前男朋友分左手三個月,早兩年佢去左外國讀書,返黎肺炎隔離時好地地,忽然間就同我講分手,跟住話佢覺得自己唔Ok,話佢都要冷靜落黎睇下自己想點,但係又暫時未有能力還我之前借比佢嘅嘢,問我做返好朋友可唔可以。本來我係好傷心,但係都覺得個時勢好艱難,依家又難搵工,迫佢即係還哂啲嘢唔係咁好,我又唔算好趕用就算住先,但係都未接受到見佢架啦。好衰唔衰又比我知道其實佢同左第二個女人一齊,即刻覺得佢跟本有心呃我囉。到底我依家應該點做

熱賣及精選
引用:
原帖由 沉睡奔放的馬 於 2020-8-13 09:21 PM 發表

同之前男朋友分左手三個月,早兩年佢去左外國讀書,返黎肺炎隔離時好地地,忽然間就同我講分手,跟住話佢覺得自己唔Ok,話佢都要冷靜落黎睇下自己想點,但係又暫時未有能力還我之前借比佢嘅嘢,問我做返好朋友可唔可以。本來我係好傷心,但係都覺得個時勢好艱難,依家又難搵工,迫佢即係還哂啲嘢唔係咁好,我又唔算好趕用就算住先,但係都未接受到見佢架啦。好衰唔衰又比我知道其實佢同左第二個女人一齊,即刻覺得佢跟本有心呃我 ...
你指追佢還返啲嘢畏你???

回覆 引用 TOP

係呀,就係糾結緊應唔應該追佢還

引用:
原帖由 沉睡奔放的馬 於 2020-8-13 10:48 PM 發表

係呀,就係糾結緊應唔應該追佢還
你指錢嗎??數目大嗎??

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 沉睡奔放的馬 於 2020-8-13 09:21 PM 發表

同之前男朋友分左手三個月,早兩年佢去左外國讀書,返黎肺炎隔離時好地地,忽然間就同我講分手,跟住話佢覺得自己唔Ok,話佢都要冷靜落黎睇下自己想點,但係又暫時未有能力還我之前借比佢嘅嘢,問我做返好朋友可唔可以。本來我係好傷心,但係都覺得個時勢好艱難,依家又難搵工,迫佢即係還哂啲嘢唔係咁好,我又唔算好趕用就算住先,但係都未接受到見佢架啦。好衰唔衰又比我知道其實佢同左第二個女人一齊,即刻覺得佢跟本有心呃我 ...
咩都唔好講,知道會追唔返啲野。
個人要返都無用,要諗啲實際啲既事了。

生有時
死有時
相聚有時
別離有時
安好
勿念
話大唔可以算好大,但係家陣經濟唔好呀嘛,佢又呃我,咁我就嬲啲囉。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 不基含情的妹頭 於 2020-8-13 10:51 PM 發表

我都明明地架,係唔甘心啦,覺得憑咩咁喎囉。。。。

引用:
原帖由 沉睡奔放的馬 於 2020-8-13 11:03 PM 發表

我都明明地架,係唔甘心啦,覺得憑咩咁喎囉。。。。
唔好深究,無意義。
LONG D 一向都無疾而終......

生有時
死有時
相聚有時
別離有時
安好
勿念
引用:
原帖由 不基含情的妹頭 於 2020-8-13 11:04 PM 發表

唔好深究,無意義。
LONG D 一向都無疾而終......
其實係唔係我太蠢

引用:
原帖由 沉睡奔放的馬 於 2020-8-13 11:08 PM 發表

其實係唔係我太蠢
真心唔係蠢,再為浪費氣力先係。

生有時
死有時
相聚有時
別離有時
安好
勿念

回覆 引用 TOP

如果真係️你啊,咩難關都聽你一起過啦

回覆 引用 TOP

叫佢還啦!清清楚楚先可以重新開始

回覆 引用 TOP

如果一定要分就寫張借條先咯。最好加上利息之類的。。朋友就必須真實,唔系以後麻煩。。

Oman~

回覆 引用 TOP

我會諗開帖先 等以為有用的回覆再作決定

臨兵鬥者皆陣列在前
          丸attack 🤗

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 不基含情的妹頭 於 2020-8-13 10:51 PM 發表

例如

臨兵鬥者皆陣列在前
          丸attack 🤗
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]