• 瀏覽: 3,214
  • 回覆: 54
26歲女, 處
拍過一次拖 時間係3個幾月 冇扑過野
另外試過唔係正式拍拖 但係同個韓國人曖昧
最後都只係前戲 因為仲係處 唔想真正第一次係同一個唔係愛我既人發生
久而久之呢幾年單身 其實中間遇過唔少人 如果純粹想玩下 同過好幾個試過 都係去到前戲就停, 唔想繼續
最多都係含或者指插
因為有呢d經驗 一般唔問落去都唔知我仲係處

純粹想知有冇絲打都係咁?

男人手指入過都係處?
咁帶套入過都係處

引用:
原帖由 subming 於 2020-8-13 01:29 AM 發表

男人手指入過都係處?
咁帶套入過都係處
嚴格黎講指插屎忽 前面冇吉過人都算係處ge

引用:
原帖由 subming 於 2020-8-13 01:29 AM 發表

男人手指入過都係處?
咁帶套入過都係處
喺今日仲喺處

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 hohohosoho 於 2020-8-13 09:42 AM 發表

今日肯定沒插過,所以喺處

樓主影張處相睇下

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 朝9晚7 於 2020-8-13 12:52 AM 發表

26歲女, 處
最後都只係前戲 因為仲係處 唔想真正第一次係同一個唔係愛我既人發生
久而久之呢幾年單身 其實中間遇過唔少人 如果純粹想玩下 同過好幾個試過 都係去到前戲就停, 唔想繼續
最多都係或者指插

純粹想知有冇絲打都係咁? ...
寧願口爆都唔比插

引用:
原帖由 朝9晚7 於 2020-8-13 12:52 AM 發表

26歲女, 處
最多都係含或者指插

爆pm未呀!?

回覆 引用 TOP

冇圖冇真相

引用:
原帖由 持久男 於 2020-8-13 04:54 PM 發表

冇圖冇真相
想人影塊膜你睇?

引用:
原帖由 多明戈 於 2020-8-13 16:55 發表

想人影塊膜你睇?
有得睇咪睇下研究下囉

回覆 引用 TOP

是否太醜冇人食得落?

回覆 引用 TOP

引用:

26歲女, 處
最多都係含或者指插

手指 撩西 + 含賓州 都唔算 前戲? 你既前戲是什麼? 入半個龜頭?

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右