• 瀏覽: 6,162
  • 回覆: 60
  • 追帖: 2
大公司部門主管, 男姓, 高學識 (雙碩士及專業人仕), 多秘撈, 有啲錢, 不過已四十歲過外, 樣子一般... 由於有啲要求, 所以仍然未結婚...

四十歲女子, 樣貌中上, 矮小偏瘦, 香港著名大學學士畢業, 節檢及孝順但是性格掘強, 不知什麼原因, 亦是未婚...

關係: 公司同事

女方現時似乎沒有另一半, 二人合襯嗎?

熱賣及精選
你喜歡她?她喜歡你?

引用:
原帖由 QingKing 於 2020-8-13 12:30 AM 發表

大公司部門主管, 男姓, 高學識 (雙碩士及專業人仕), 多秘撈, 有啲錢, 不過已四十歲過外, 樣子一般... 由於有啲要求, 所以仍然未結婚...

四十歲女子, 樣貌中上, 矮小偏瘦, 香港著名大學學士畢業, 節檢及孝順但是性格掘強, 不知什麼原因, 亦是未婚...

女方現時似乎沒有另一半, 二人合襯嗎? ...
女人四十仲未死心?個hole都已經晤好插啦😘

引用:
原帖由 半夜自信的美人 於 2020-8-13 00:33 發表

你喜歡她?她喜歡你?
襄王有心! 不知神女有沒有夢?

快啲啦,女仔45生吾到啦

要睇相片至知

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 QingKing 於 2020-8-13 12:30 AM 發表

女方現時似乎沒有另一半, 二人合襯嗎? ...
男主角搵三十或以下都有機

再見了.........
引用:
原帖由 Gackt_Kazuki 於 2020-8-13 01:19 發表

男主角搵三十或以下都有機
一支強心針

緊密工作關係, 不敢隨便表明, 如何可測試此女之想法?

引用:
原帖由 QingKing 於 2020-8-13 01:27 AM 發表

一支強心針
我意思係浪費左你,大把三十都排緊隊,使乜要個四十

再見了.........
引用:
原帖由 QingKing 於 2020-8-13 01:29 AM 發表

問佢想5想含

回覆 引用 TOP

性格倔強。著名大學學士都寫錯字?係唔係架?😓

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 QingKing 於 2020-8-13 01:29 AM 發表

感覺既野
有 Feel 米得囉

回覆 引用 TOP

各有所求,未必一樣

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Gackt_Kazuki 於 2020-8-13 03:59 發表

我意思係浪費左你,大把三十都排緊隊,使乜要個四十
明白, 不過靚女可遇不可求, 而且年紀相差太遠不太好.

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]