• 瀏覽: 9,254
  • 回覆: 117
  • 追帖: 1
三十頭啦......今年除左肺炎仲俾父母瘋狂催婚,仲要逼我去相體, 極度唔想去....

自問自己都算熱愛運動,外表高質,有身高, 唔煙唔酒 ....

身邊就係無咩女仔朋友.....

而且人愈大  經歷事情愈多  防衛心就愈強....唔通真係要孤獨終老...

係呢個討論區識

最愛 黃昏 海峽 山脈

回覆 引用 TOP

轉基啦

相體? 雙體? 傷體? 相睇?

有錢,有樓,有車約炮都得。

引用:
原帖由 chris968 於 2020-8-12 01:44 PM 發表

三十頭啦......今年除左肺炎仲俾父母瘋狂催婚,仲要逼我去相體, 極度唔想去....

自問自己都算熱愛運動,外表高質,有身高, 唔煙唔酒 ....

而且人愈大  經歷事情愈多  防衛心就愈強....唔通真係要孤獨終老... ...
「自問自己都算熱愛運動,外表高質,有身高, 唔煙唔酒 ....」

真係高質嘅,就唔係你媾女,而係啲女媾你啦~

就算搭搭吓車,都會比女走埋嚟抄你牌㗎!!

引用:
原帖由 chris968 於 2020-8-12 01:44 PM 發表

而且人愈大  經歷事情愈多  防衛心就愈強....唔通真係要孤獨終老... ...
唔食煙唔飲酒成日做運動, 咁樣唔得㗎溝唔到女, 女人鍾意壞男人, 趁仲後生學下食煙飲酒、 賭錢、去夜總會、叫雞

引用:
原帖由 嫖、賭、飲、吹 於 2020-8-12 02:25 PM 發表

唔食煙唔飲酒成日做運動, 咁樣唔得㗎溝唔到女, 女人鍾意壞男人, 趁仲後生學下食煙飲酒、 賭錢、去夜總會、叫雞
你果然冇改錯名

我係咸濕仔,最愛大包米。
後宮幾千批,成日有女砌。
睇你A/C資料你似係認真講唔係專登發膠帖?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 hohohosoho 於 2020-8-12 02:40 PM 發表

你果然冇改錯名
唔識呢啲嘢到老多時候冇嘢同人講㗎, 唔通老咗時話畀人知我後生去踩單車、游水、跑步咩?
梗係話畀人知贏咗波跟住去夜總會帶條女去九龍塘爆房, 又或者話畀人知喺澳門贏咗錢跟住畀兩條女問處唔處,點樣起雙飛!

下?甘你個昵稱又叫戀愛達人?

回覆 引用 TOP

引用:

淨係講自己外表高質,已經知你自視過高,留係屋企打飛機啦

回覆 引用 TOP

引用:

去幼稚園搵

回覆 引用 TOP

檢查下係唔係處女先

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 嫖、賭、飲、吹 於 2020-8-12 02:46 PM 發表

唔識呢啲嘢到老多時候冇嘢同人講㗎, 唔通老咗時話畀人知我後生去踩單車、游水、跑步咩?
梗係話畀人知贏咗波跟住去夜總會帶條女去九龍塘爆房, 又或者話畀人知喺澳門贏咗錢跟住畀兩條女問處唔處,點樣起雙飛! ...
師兄好波!我最壞都係叫G咋,所以識唔到女仔……

我係咸濕仔,最愛大包米。
後宮幾千批,成日有女砌。
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]