• 瀏覽: 4,635
  • 回覆: 31
  • 追帖: 2
平時打開呢間做優惠真係好抵,醫生會係你面前開針!打完已經即刻有效果再隔幾個月會再生collagen 真係好正

熱賣及精選
邊間?

引用:
原帖由 summersummer 於 2020-8-11 11:00 PM 發表

邊間?
係尖沙咀美麗華診所

回覆 引用 TOP

回覆 引用 TOP

效果呢

引用:
原帖由 小葵護體 於 2020-8-13 01:10 PM 發表

效果呢
我一直都係搵呢個醫生打針,佢好細心&有耐性!打得好自然

有無診所資料可查詢?
收費如何?

回覆 引用 TOP

可唔可以pm我資料同價錢?thx

回覆 引用 TOP

我同幾個同事都係尖沙咀湯醫生fans 嚟架,佢手勢好,打落自然🥰

多少錢?可保持多久?

回覆 引用 TOP

打ellanse 效果好嗎?我有同事打ellanse,有同事打sculptra, 但我見打sculptra效果好似好d,keep得好d,我打sculptra個同事話覺得feel到面嘅膠原蛋白係有明顯增生,我望落佢係有彈性左同皮膚係好d,有比較有傷害哈哈

引用:
原帖由 anniethebeauty 於 2020-8-22 07:46 PM 發表

打ellanse 效果好嗎?我有同事打ellanse,有同事打sculptra, 但我見打sculptra效果好似好d,keep得好d,我打sculptra個同事話覺得feel到面嘅膠原蛋白係有明顯增生,我望落佢係有彈性左同皮膚係好d,有比較有傷害哈哈 ...
我之前有個朋友打左3 支sculptra ,效果唔理想!可能要等生collagen 每個人新陳代謝又唔一樣,所以我最後選擇打少女針,即打即見效!我又覺得醫生打得好自然呀!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 凡間變出了作業 於 2020-8-13 01:14 PM 發表

請問可以pm醫生資料和收費嗎?🙏🏻

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 凡間變出了作業 於 2020-8-13 01:14 PM 發表

請問可以pm醫生資料和收費嗎?🙏🏻

回覆 引用 TOP

引用:

剛才已收到回覆,謝謝。請問$4800一支,一支有幾多ml, 效果能維持多久?

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]