• 瀏覽: 4,000
  • 回覆: 20
諗住黎緊屋企大裝修,換下唔同面貌,同埋執返好少少住落去都舒服d,本身已經煩緊搵咩裝修公司,我兩個細路因為同一間房由牆身咩色、地板要轉木紋磚、無縫地板定實木地板都可以嘈一餐,真係就黎畀佢地激死....

你會搵裝修公司同平面設計嫁嘛? 將你地既要求同佢地講完, 佢地會同你分析邊樣可行嫁啦

引用:
原帖由 optliu 於 2020-8-11 11:00 AM 發表

諗住黎緊屋企大裝修,換下唔同面貌,同埋執返好少少住落去都舒服d,本身已經煩緊搵咩裝修公司,我兩個細路因為同一間房由牆身咩色、地板要轉木紋磚、無縫地板定實木地板都可以嘈一餐,真係就黎畀佢地激死.... ...
所以野一半,一半黑一半白牆冇話唔得,地磚更加冇問題! 唔洗糟

佢地有主見係好事, 等佢地得出結果再由你決定。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 singsingbaby 於 2020-8-12 08:01 PM 發表

所以野一半,一半黑一半白牆冇話唔得,地磚更加冇問題! 唔洗糟
好像以前分楚河漢界咁,但整完出黎應該好樣衰

引用:
原帖由 出入幼小馬 於 2020-8-12 10:20 AM 發表

你會搵裝修公司同平面設計嫁嘛? 將你地既要求同佢地講完, 佢地會同你分析邊樣可行嫁啦
我仲未搵到有邊間裝修好,朋友搵過個d都有唔開心既經歷,睇黎揀都有排揀

引用:
原帖由 optliu 於 2020-8-13 10:26 AM 發表

好像以前分楚河漢界咁,但整完出黎應該好樣衰
佢哋喜歡就好。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 optliu 於 2020-8-11 11:00 AM 發表

諗住黎緊屋企大裝修,換下唔同面貌,同埋執返好少少住落去都舒服d,本身已經煩緊搵咩裝修公司,我兩個細路因為同一間房由牆身咩色、地板要轉木紋磚、無縫地板定實木地板都可以嘈一餐,真係就黎畀佢地激死.... ...
教吓佢哋,邊個比$,就邊個話事!呢啲係道理!

咁米唔裝佢哋房間咯

回覆 引用 TOP

引用:

誰人出錢誰話事。

回覆 引用 TOP

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 高佬中坑 於 2020-8-13 02:29 PM 發表

教吓佢哋,邊個比$,就邊個話事!呢啲係道理!
講得冇錯!邊個比錢邊個話事!意見可以聽,決定係比錢果個做,裝修完唔好怨!

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]