• 瀏覽: 12,664
  • 回覆: 108
  • 追帖: 2
我們結婚已25年了,老公好像不太喜歡性又來了或者厭了我的身體,每次都像做功課!

熱賣及精選
引用:
原帖由 即刻小廁紙 於 2020-8-9 04:07 PM 發表

我們結婚已25年了,老公好像不太喜歡性又來了或者厭了我的身體,每次都像做功課!
問佢原因?可能男人性趣好似朵花甘謝左

引用:
原帖由 電梯冰凍的高峰 於 2020-8-9 06:42 PM 發表

問佢原因?可能男人性趣好似朵花甘謝左
佢一定唔會講原因啦

引用:
原帖由 中午深情的水果 於 2020-8-9 07:22 PM 發表

結婚咁耐,性愛就好似左手拉右手喇,真係冇乜興趣
同意

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 中午深情的水果 於 2020-8-9 07:24 PM 發表

身材都發福變樣,身體都唔得,都唔使旨意老公都咁有激情,要嘗試新鮮事物嘞。
身體係好大原因,但是真係要想想新的招來吸引佢

回覆 引用 TOP

佢有了花心變心冇辦法~

回覆 引用 TOP

現實係殘酷

回覆 引用 TOP

男人喜新厭舊!

回覆 引用 TOP

25年了老公都沒有激情,要嘗試新鮮事物嘞。

引用:
原帖由 正義的使者 於 2020-8-10 10:43 AM 發表

25年了老公都沒有激情,要嘗試新鮮事物嘞。
例如呢?有什麼意見?

你們結婚25年,咁你老公幾多歲?
我估唔係你老公厭你的身體,可能年齡及工作壓力,狀態已大不如前
你說他每次像做功課,即係仍然有興趣同你做,咁你又有冇D野刺激佢,發掘一D新鮮感

引用:
原帖由 後天委屈的神童 於 2020-8-10 01:49 PM 發表

你們結婚25年,咁你老公幾多歲?
我估唔係你老公厭你的身體,可能年齡及工作壓力,狀態已大不如前
你說他每次像做功課,即係仍然有興趣同你做,咁你又有冇D野刺激佢,發掘一D新鮮感 ...
佢係工作狂,年齡差唔多50,所以佢壓力和年齡都有關係,我們是一個比較保守的女人,唔知點製做新鮮感

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]