• 瀏覽: 4,537
  • 回覆: 29
大部分男人都會認為自己要傳中接代
但又大部分都係交曬俾女人去照顧教育小朋友

如果老婆唔係甘想生 甘你做男人嘅會點啊?

引用:
原帖由 凡間的雪 於 2020-8-9 10:18 AM 發表

一個字,順其自然! 搞大肚呢啲嘢 亦可以人為地順其自然⋯

引用:
原帖由 凡間的雪 於 2020-8-9 10:18 AM 發表

應該娶個母豬。

就是,順其自然! 搞大肚再說。

回覆 引用 TOP

引用:

娶老婆緊係要生仔啦唔生就唔娶 🔚📴

回覆 引用 TOP

休左佢

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 singsingbaby 於 2020-8-9 12:29 PM 發表

一個字,順其自然! 搞大肚呢啲嘢 亦可以人為地順其自然⋯
流產都可以自然。
個肚係女人度,佢唔肯,你吹唔脹。

Dil On9 ofcause fly her.

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 工廠男 於 2020-8-10 09:10 PM 發表

流產都可以自然。
所以咪 順其自然 囉!

回覆 引用 TOP

引用:

大家傾咁解
識人係個女仔想生男唔想生

都識人因為生唔生仔而分手

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 工廠男 於 2020-8-10 09:10 PM 發表

流產都可以自然。
如果認為男的會專攪大,一係自己小心一係唔做一係分手
要講到突燈自然流產的話,基本上兩個人唔應該係一起

回覆 引用 TOP

引用:

On 9 , 想生嘅男就搵個想生嘅女啦,
唔係都係離硬婚㗎啦

引用:
原帖由 tmchu007 於 2020-8-12 08:33 AM 發表

On 9 , 想生嘅男就搵個想生嘅女啦,
唔係都係離硬婚㗎啦
宜家D人都係為左生仔而結婚嘅咩?無愛存在

有本事就生, 冇本事想都冇資格生。

回覆 引用 TOP

引用:

我以為只要兩個人愛對方 甘其實有無第三個人都唔系問題啦

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]