• 瀏覽: 5,341
  • 回覆: 76
假如成日令你精神擔心,怕佢比帽你

咁找一個外貌平凡的可令你心安好多!

熱賣及精選
外貌平凡一樣可以比帽你帶,傻仔
香港咁多狗公搵食,大把豬西都有拖拍

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 fb4087591 於 2020-8-8 08:25 PM 發表

你搵少啲骨妹做女友咪得囉!!

引用:
原帖由 巧鬆啲 於 2020-8-8 08:54 PM 發表

佢當人家是女友!人家只是當佢係客!

回覆 引用 TOP

外貌平凡仲易俾帽你戴!

引用:
原帖由 fb4087591 於 2020-8-8 08:25 PM 發表

君不見幾多外貎平凡嘅鳳姐......

生有時
死有時
相聚有時
別離有時
安好
勿念
引用:
原帖由 陰陽眼 於 2020-8-8 10:35 PM 發表

外貌平凡仲易俾帽你戴!
點解?

回覆 引用 TOP

引用:

哈哈哈
你響佢面到紋“平凡”兩個字
應該更安心

引用:
原帖由 無聊之無聊 於 2020-8-9 02:12 AM 發表

哈哈哈
你響佢面到紋“平凡”兩個字
應該更安心
搵個無波又煩嘅女人,才是平煩之道呀!!

回覆 引用 TOP

你講得岩,呢個世界咁多狗公,靚女少少都大把男人狗衝埋去,終有一個成功突破防線。

同埋靚女多數會對自己有自信,有D狗公衝埋去,靚女都會有份自豪咁,受下人媾。

所以應該咁,搵女朋友就搵靚女,搵老婆就唔洗咁靚,最好揀個賢良淑德。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 巧鬆啲 於 2020-8-8 08:54 PM 發表

出軌帖統統都係……

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 不基含情的妹頭 於 2020-8-8 10:36 PM 發表

君不見幾多外貎平凡嘅鳳姐......
成日去叫g 又吾帶我去行下

引用:

分別對單身、關係中道德觀嘅認識及實踐每個人都唔同而後受影響嘅亦不少:「新型職業」、單親家庭、出軌不貞忠……錯誤係好難避免而此尤其是伴侶犯錯。難受嘅未必只有當事人:家人、朋輩都會。

誤解嘅深層次程度雙方各自都未必係就相同議題有相同誤解才最滑稽而神傷。

回覆 引用 TOP

引用:

宗教訴諸為邪魔妖怪而理性而言只係認知同行為嘅相異而這等共識仍有客觀條件嘅分別:背叛同新歡嘅客觀條件就係出軌而辯稱新歡只係淡化咗「客觀嘅前題」、辯稱背叛只係淡化咗「客觀嘅改變」。各有在客觀而言嘅不足時客觀惟剩「關係破裂」無可辯稱:道德好多時都被降至有損德行而淡化道理嘅歪曲化。

條件下放棄咗自己嘅男女關係事宜後寫畀各位作討論參考。

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]