• 瀏覽: 2,777
  • 回覆: 47
  • 追帖: 1
他做主,他支配你,以他的方法做事,叫你一起工作,想你生小孩,做家務

引用:
原帖由 連續笨拙的羊羊 於 2020-8-8 07:37 PM 發表

他做主,他支配你,以他的方法做事,叫你一起工作,想你生小孩,做家務
大男人性格嘅人係性格問題塘有冇錢無關

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 連續笨拙的羊羊 於 2020-8-8 07:37 PM 發表

師姐,我幫你諗左個辦法。😏
你幾日後比呢個thread佢睇😊

世上無難事,只怕唔去做✨你今日煮左飯未呀?
Nothing is impossible once you try, step is on🎢

^^^純粹寫下,不用深究🎈

回覆 引用 TOP

彌補佢賺唔到錢冇社會地位而想取得平衡嘅心理

My name is Pong! James Pong!

回覆 引用 TOP

引用:

一個家庭一定要有個人做主架啦,如果無仲煩架

目標人物
引用:

有些女人無姿色無樣貌無身材無智慧,都有港女性格~

引用:

回覆 引用 TOP

引用:

同意

回覆 引用 TOP

引用:

當你真心愛嘅男人的時候 就算佢係大男人性格 你都會 視為 個男人有主見 甚至乎你會聽曬佢話 因為你愛佢尊重佢 已同樣個男人錫個女人的話 如果係小小嘅事 喺個女人面前 亦都可以 油🐯 變成🐱 男人都係愛一個女人對住佢先想做大男人啫如果女人 愛佢的話 我有得佢成為大男人 圖樣 男人錫自己個女人亦會喺適當嘅時候又🐯🐱仔 在乎大家肯唔肯互相遷就同包容大家

回覆 引用 TOP

總有呢d咁既男人冇$又當自己係大爺咁款

回覆 引用 TOP

感覺兩樣嘢都冇乜關係

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 傲骨 於 2020-8-8 09:04 PM 發表

一個家庭一定要有個人做主架啦,如果無仲煩架
骨骨估唔到你咁小鳥依人嘅你老婆就好啦,可以做主

生有時
死有時
相聚有時