• 瀏覽: 2,037
  • 回覆: 31
45萬台幣左右 可以點告佢拎返d錢?
謝謝

熱賣及精選
繼續比點數人啦XD

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 vawa 於 2020-8-8 11:49 AM 發表

謝謝
https://www.discuss.com.hk/viewt ... amp;utm_source=copy

你自己呃人在先喎~

引用:
原帖由 巧鬆啲 於 2020-8-8 12:45 PM 發表

https://www.discuss.com.hk/viewt ... amp;utm_source=copy

你自己呃人在先喎~
台灣個個吾係我老婆 未見過面

HK$120000,當買個教訓
引用:
原帖由 vawa 於 2020-8-8 11:49 AM 發表

謝謝

花生者清,當局者迷-y( ̄Д ̄)。oO○
沒有永遠的朋友,也沒有永遠的敵人,只有永遠的利益。
滅團先兆: 唔怕神一樣嘅對手,最怕豬一樣嘅隊長

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 vawa 於 2020-8-8 12:58 PM 發表

台灣個個吾係我老婆 未見過面
我夠知台灣嗰個唔係你老婆嚟啦!!

去台灣報案啦,上埋新聞包你出名

回覆 引用 TOP

嘩幾拾年前就會發生今時今日都有?曾幾何時台妹送機係機場喊!

回覆 引用 TOP

個數字都唔細喎成六位數字,咁容易追咩?

回覆 引用 TOP

引用:

謝謝
我國台灣呢d四線城市, 如果有法律的話,
就唔會全市都係騙徒啦,
你當買個教訓啦

無腦死豬西先睇爛果日報

回覆 引用 TOP

你確定佢真係「台灣」同係「女仔」?

大陸大叔假相坤你

引用:
原帖由 Bunryuu 於 2020-8-8 11:40 PM 發表

你確定佢真係「台灣」同係「女仔」?

大陸大叔假相坤你
係line識 直播apps見過佢真人
佢係直播主 話想同經紀公司解約見我
想我幫佢比錢 之後消失左

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]