• 瀏覽: 21,838
  • 回覆: 256
  • 追帖: 5
地獄外母我真係頂唔順了

引用:
原帖由 哈囉肥肥弟弟 於 2020-8-7 11:44 PM 發表

地獄外母我真係頂唔順了
溝佢, 插佢, 老婆自然攀佢走!

引用:
原帖由 sam20907 於 2020-8-8 12:12 AM 發表

溝佢, 插佢, 老婆自然攀佢走!
比機會你

引用:
原帖由 哈囉肥肥弟弟 於 2020-8-7 11:44 PM 發表

地獄外母我真係頂唔順了
Do the things she will hate at home.

引用:
原帖由 simplelove168 於 2020-8-8 12:15 AM 發表

Do the things she will hate at home.
She is like Hulk. She is always with hate

引用:
原帖由 哈囉肥肥弟弟 於 2020-8-8 12:16 AM 發表

She is like Hulk. She is always with hate
Buy the things she don't like, cook the food she don't like.

買間屋俾佢

引用:
原帖由 超級笨拙的腳毛 於 2020-8-8 12:26 AM 發表

買間屋俾佢
佢有地方住

引用:
原帖由 哈囉肥肥弟弟 於 2020-8-8 12:15 AM 發表

比機會你
又吾肯犧牲,又想攀佢走,

引用:
原帖由 simplelove168 於 2020-8-8 12:22 AM 發表

Buy the things she don't like, cook the food she don't like.
She would cook her own food and eat by herself, It doesnt work

咁大仇口咁嘅?佢搬出有冇地方住呀?

引用:
原帖由 活潑可愛的豬豬 於 2020-8-8 12:47 AM 發表

咁大仇口咁嘅?佢搬出有冇地方住呀?
有地方住,無仇口,不過極品黎

成世無打過工,任何時候都得罪人多,0溝通能力,好似全世界欠左佢咁

佢幾十年前已經搞到我外父全部親戚唔鍾意佢,順帶唔鍾意埋我外父

引用:
原帖由 哈囉肥肥弟弟 於 2020-8-8 01:01 AM 發表

有地方住,無仇口,不過極品黎

成世無打過工,任何時候都得罪人多,0溝通能力,好似全世界欠左佢咁

佢幾十年前已經搞到我外父全部親戚唔鍾意佢,順帶唔鍾意埋我外父 ...
咁你外父依家唔係同佢住咩?

引用:
原帖由 活潑可愛的豬豬 於 2020-8-8 01:02 AM 發表

咁你外父依家唔係同佢住咩?
搬過來之前同我外父住樓上樓下😭

生左第一胎由一開始講坐完月走到而家個女三歲半了,唉

引用:
原帖由 哈囉肥肥弟弟 於 2020-8-8 01:04 AM 發表

搬過來之前同我外父住樓上樓下😭

生左第一胎由一開始講坐完月走到而家個女三歲半了,唉
咁佢落返樓下外父度住咪得囉,有啲人又真係好煩嘅。

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]