• 瀏覽: 12,655
  • 回覆: 188
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 韓風冰凍的豬豬 於 2020-8-6 09:03 PM 發表

老實講我自命都覺得自己嗲㗎喇 帶有時 一齊相處總會有啲意見不合角度唔同 都互相遷就 同 忍樣
嗯,唔無錯。

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 韓風冰凍的豬豬 於 2020-8-6 09:07 PM 發表

呢樣嘢我了解呀 帶有啲人係好負面 又會攞你以前嘅嘢嚟比較 有時唔識得講 總之好多嘢應該不離不棄 但有啲時候 又覺得唔應該勉強落去
睇下D感情深唔深?

引用:
原帖由 地獄小小菠菜 於 2020-8-6 09:09 PM 發表

睇下D感情深唔深?
今日首先要睇下有冇第三者 大家愛唔愛對方 如果冇第三者 係到大家 友愛或者有心嘅都仲可以摸盒下相處下如果冇嘅話就要考慮清楚

回覆 引用 TOP

支持樓主,加油。

回覆 引用 TOP

男人想左右逢源?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 地獄小小菠菜 於 2020-8-6 03:11 PM 發表

我系正印點解要退出,曾經一起因為愛而結婚,有些人點解咁輕易放棄。我唔會放棄,我都不會讓俾第三者。
這事與正印無關。
無論你願不願意。對方按法律進程申請離婚,幾年結束。如果真是這樣你又何苦。如果為口氣去挽回。可能得即是失。
最好先弄清楚別人願不願意真心和你在一起。否則勉強一時將來也沒有幸福。

出軌有咗第一次就有第二次,趕走呢個第三者重有落個第三個者,D清醒D啦!

引用:
原帖由 天之方厥 於 2020-8-6 10:03 PM 發表

這事與正印無關。
無論你願不願意。對方按法律進程申請離婚,幾年結束。如果真是這樣你又何苦。如果為口氣去挽回。可能得即是失。
最好先弄清楚別人願不願意真心和你在一起。否則勉強一時將來也沒有幸福。 ...
如果個男人無同你講離婚點解要放棄,不要輕易退出,無話強行。如果對方輕易講放棄就算,佢唔值得去話愛。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 地獄小小菠菜 於 2020-8-6 03:35 PM 發表

肯定的。🙂
點滿足?男人都系靠下半身諗愛情嘅,牀上征服唔到佢,佢都要出軌

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 戀愛專家灌襞 於 2020-8-6 03:57 PM 發表

如果佢想肛交你都會主動迎合!?
肛交唔舒服,仲係口爆好。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 油麻地古天樂 於 2020-8-6 10:16 PM 發表

出軌有咗第一次就有第二次,趕走呢個第三者重有落個第三個者,D清醒D啦!
你好似好熟悉,我意思系話唔好輕易放手,如果人地趕你走就無辦法或者打走你,如果唔系我就唔會放手,唔會退出。

引用:
原帖由 韓風冰凍的豬豬 於 2020-8-6 06:30 PM 發表

金邊泰咁恐怖 我一定唔會搵呢啲人做老公
其實女人會嘅花臣多,老公越鐘意,有嘅嘢雖然你覺得核突,但系都未必唔嘗試

引用:
原帖由 油麻地古天樂 於 2020-8-6 10:22 PM 發表

其實女人會嘅花臣多,老公越鐘意,有嘅嘢雖然你覺得核突,但系都未必唔嘗試
你除了講呢D無野講嗎?唔怪知中秋水果咁樣話你。你自己試啦!

引用:
原帖由 地獄小小菠菜 於 2020-8-6 09:07 PM 發表

系,要睇人來,希望D男人諗下,如果佢老婆愛佢就唔應該傷害對方。
我都鍾意我老婆,但系佢好傳統,好多嘢唔願意嘗試,喺屋企,我咩都就佢,又扮同佢做好嘆,實際上我都經常出便去偷食,因為有嘅嘢佢畀唔到就得去外便搵

引用:
原帖由 油麻地古天樂 於 2020-8-6 10:26 PM 發表

我都鍾意我老婆,但系佢好傳統,好多嘢唔願意嘗試,喺屋企,我咩都就佢,又扮同佢做好嘆,實際上我都經常出便去偷食,因為有嘅嘢佢畀唔到就得去外便搵 ...
你都要諗下佢感受,佢唔通無同你做咩!唔一定要咁核突吧!

提示:支持鍵盤翻頁左 右