• 瀏覽: 12,666
  • 回覆: 188
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 yntse882000 於 2020-8-12 01:29 AM 發表

你太多假設,別人說甚麼也挑剔一番,別人都說某種情況,怎能全部寫出來,你沒用心看,心裏只有自己想法,我開始明白為何男的有外遇,你太煩。你不必說大話,我有看其他的留言,你在說你自己。你還因我一個留言,回應了很多次,你是個死心眼的人,心盲又如何看清時勢,事實? ...
唔知邊個先回覆我,人地都話唔同你爭論了,你宜家又發過來。

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 yntse882000 於 2020-8-12 01:29 AM 發表

你太多假設,別人說甚麼也挑剔一番,別人都說某種情況,怎能全部寫出來,你沒用心看,心裏只有自己想法,我開始明白為何男的有外遇,你太煩。你不必說大話,我有看其他的留言,你在說你自己。你還因我一個留言,回應了很多次,你是個死心眼的人,心盲又如何看清時勢,事實? ...
你覺得我死心眼咩死心眼囉,覺得我煩咩煩囉,覺得心盲咩心盲囉,我又唔系要你仲意我。

回覆 引用 TOP

引用:

你單身又有D抑鬱,明白你的壓力,我唔系話你,我從來無話你系呢種女人,我系煩丫,一直都承認,但系我之前只想講每個男人每個女人唔同,俾意見唔同,可能有些男人唔系為婚約同佢老婆一起,有些男人同第三者的情我都唔同,同老婆都唔同感覺,你至於系點,可能你唔系咁樣女人,你不至於又發來鬧我一餐,希望你好好釋放你的壓力,唔需要爭論。好好用心態面對吧!大家都系咁話,大家學習。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 地獄小小菠菜 於 2020-8-6 03:11 PM 發表

我系正印點解要退出,曾經一起因為愛而結婚,有些人點解咁輕易放棄。我唔會放棄,我都不會讓俾第三者。
唔要,也要爭回來先才棄

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 識飛嘅螞蟻 於 2020-8-7 04:43 PM 發表 
希望樓主冷靜,正因為相愛結婚,更應該搞清楚原因。

最近睇三十而已,真係一個巴掌拍唔響,如果係要做渣男,樓主都唔好折磨自己,但都唔好放過佢哋。
既然變心就要佢承擔青春的後果,個小3 都唔好放過!!! ...
https://m.facebook.com/story.php ... ;id=909929699086236

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 地獄小小菠菜 於 2020-8-6 03:11 PM 發表

我系正印點解要退出,曾經一起因為愛而結婚,有些人點解咁輕易放棄。我唔會放棄,我都不會讓俾第三者。
變左既野 好難反轉頭 人妻師妹幾歲

引用:
原帖由 ookkman 於 2020-9-12 09:04 AM 發表

變左既野 好難反轉頭 人妻師妹幾歲
未必,世上有奇蹟。

引用:
原帖由 地獄小小菠菜 於 2020-9-12 12:41 PM 發表

未必,世上有奇蹟。
奇蹟係你都變埋

引用:
原帖由 ookkman 於 2020-9-12 12:44 PM 發表

奇蹟係你都變埋
哈哈哈哈哈哈哈。

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]