• 瀏覽: 16,457
  • 回覆: 91
各位sister,我而家17歲,自細都有尿床問題,係大咗先至有改善唔會晚晚瀨尿,不過一星期都有兩三晚會瀨尿,所以我就算讀到中學去到依家瞓覺都要用成人尿片,年初終於同一個本身係同班同學由中一識到依家的男朋友正式拍拖,上個月大家終於做左第一次一齊破左處,我同男朋友之後協定每星期都曳曳一次,尷尬的事幾日前終於發生,上男朋友屋企曳曳,果晚我黎完M第二日,比男友唔用套但想佢射出面,但男朋友做左五分鐘話忍唔到內射全部射晒入去,佢應該射左好多,流左好多精出黎,完事後洗左好耐先安心,我唔覺唔覺又飲咗好多水,果晚係佢屋企度一齊瞓,去到半夜三點幾男友突然好驚惶拍醒我,我原來瀨咗一大灘尿係張床度,尷尬到忍唔住喊,雖然男友以為係佢內射搞到我緊張先至會瀨尿,之前同佢做過四次,得第一次破處夜無帶套內射,果晚無過夜第朝都無瀨尿,第二三次做都有用套,今次係第二次內射,但第一次做愛後失手瀨尿。男友果晚不斷安慰我,佢話唔介意仲即刻洗床單,床褥可能都要Total loss,我就驚男友會嫌棄,我唔敢同佢講我經常都瀨尿,每晚都要用尿片先瞓得安心。

呢個情況,各位sister認為我應該點做好?應唔應該同男朋友坦白?好驚男友會嫌棄我...唔知點做好,好睏擾呢幾日都好唔開心,唉......

其實好少去到咁大個都會咁,有冇睇過醫生,有時都會係成長時既無形心理因素所影響⋯⋯

我覺得如果你唔想同佢有將來嘅話,坦白係必須嘅;就算你唔會同呢個男仔一齊,除非你呢個情況解決到,如果唔係日後都有呢個情況發生⋯⋯

去睇醫生

回覆 引用 TOP

唔好同你男朋友講住,睇左醫生先睇下醫生有咩建議俾你先...唔駛緊張

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 rainbowluck 於 2020-8-6 11:13 AM 發表

各位sister,我而家17歲,自細都有尿床問題,係大咗先至有改善唔會晚晚瀨尿,不過一星期都有兩三晚會瀨尿,所以我就算讀到中學去到依家瞓覺都要用成人尿片,上初開始同一個本身係同班同學由中一識到依家的男朋友正式拍拖,上個月大家終於做左第一次一齊破左處,我同男朋友之後協定每星期都曳曳一次,尷尬的事幾日前終於發生,上男朋友屋企曳曳,果晚我黎完M第二日,比男朋友唔用套做但想射出面,但男朋友最後都忍唔到全部 ...
你唔講清楚, 佢重驁你下次會 瀨屎 添⋯

起身去廁所啦

早點去睇醫生,可能系你心理壓力太大了吧。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 沉睡的核心 於 2020-8-6 11:48 AM 發表

其實好少去到咁大個都會咁,有冇睇過醫生,有時都會係成長時既無形心理因素所影響⋯⋯

我覺得如果你唔想同佢有將來嘅話,坦白係必須嘅;就算你唔會同呢個男仔一齊,除非你呢個情況解決到,如果唔係日後都有呢個情況發生⋯⋯ ...
細個有睇醫生,話我天生膀胱細,但唔適合做手術,細個經常瀨尿,近幾年先有改善。我想同佢發展落去,我地係認真亦都係我初戀,自己隻豬都比埋佢,唔想因為尿床問題無咗佢,佢對我好好。

引用:
原帖由 rainbowluck 於 2020-8-6 17:46 發表

細個有睇醫生,話我天生膀胱細,但唔適合做手術,細個經常瀨尿,近幾年先有改善。我想同佢發展落去,我地係認真亦都係我初戀,自己隻豬都比埋佢,唔想因為尿床問題無咗佢,佢對我好好。 ...
咁咪攪野唔過夜囉...冇問題架

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 rainbowluck 於 2020-8-6 05:46 PM 發表

細個有睇醫生,話我天生膀胱細,但唔適合做手術,細個經常瀨尿,近幾年先有改善。我想同佢發展落去,我地係認真亦都係我初戀,自己隻豬都比埋佢,唔想因為尿床問題無咗佢,佢對我好好。 ...
但醫生有冇其他方案俾你呀?冇理由就咁叫佢一直用片㗎⋯⋯
如果佢真係鍾意你,會慢慢接受,同埋會幫你手一齊解決.....
相反,佢接受唔到,勉強都無幸福,早啲完,費事感情再深落去,到時分開會仲傷心

回覆 引用 TOP

做世界上最後一個孤獨嘅舞者
建議你立即去睇醫生,估計你心理同生理都有問題

回覆 引用 TOP

睇醫生🩺先

回覆 引用 TOP

呢種缺陷表面睇唔出有分別之餘,
對日常生活實際影響亦有限,
係愛你的話就唔會在乎的.

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]