• 瀏覽: 1,095
  • 回覆: 13
我最近上網買尿片個陣,見到h牌有隻蜜桃尿片幾得意同幾特別,好想買包返黎試下,有冇人買左試下ok嗎?

回覆 引用 TOP

我都係被佢包裝吸引到,買咗包試。我覺得佢同diamond個內膽一樣,摸上手軟熟又唔會移位。

買左幾包,已經開左黎用,bb著完真係超級可愛,個蜜桃圖案係patpat度,好明顯,bb一郁一爬都勁可愛。

引用:
原帖由 犯法呀 於 2020-8-6 01:53 PM 發表

我都係被佢包裝吸引到,買咗包試。我覺得佢同diamond個內膽一樣,摸上手軟熟又唔會移位。
原來呢兩隻係一樣,我本身都有用開,而家呢個蜜桃款真係好Q

引用:
原帖由 kiuesse 於 2020-8-7 01:01 PM 發表

買左幾包,已經開左黎用,bb著完真係超級可愛,個蜜桃圖案係patpat度,好明顯,bb一郁一爬都勁可愛。
係個咁明顯嘅位架?哈哈,想像到個畫面實好得意

回覆 引用 TOP

原來係指個圖案, 我仲以為係講有蜜桃味.

引用:
原帖由 kiuesse 於 2020-8-7 01:01 PM 發表

我都係,仲會係咁影相同拍片,真係太可愛。佢呢款蜜桃尿片係限定款,諗住得閒就再訂多箱返黎。

引用:
原帖由 haluhaluboy 於 2020-8-10 01:26 PM 發表

原來呢兩隻係一樣,我本身都有用開,而家呢個蜜桃款真係好Q
一開始以為係得個包裝先有,但點知買完先發現入面都有

引用:
原帖由 catra 於 2020-8-10 04:07 PM 發表

原來係指個圖案, 我仲以為係講有蜜桃味.
得個圖案咋,bb用嘅有香味又唔係咁好

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 dinglingw 於 2020-8-10 06:20 PM 發表

我都係,仲會係咁影相同拍片,真係太可愛。佢呢款蜜桃尿片係限定款,諗住得閒就再訂多箱返黎。
原來係限量,咁可以買多少少返黎,反正係咪都要用

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 dinglingw 於 2020-8-10 06:21 PM 發表

一開始以為係得個包裝先有,但點知買完先發現入面都有
想睇bb著完會點,應該實好得意

回覆 引用 TOP

沒試過

回覆 引用 TOP

藥房有冇得賣

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]