• 瀏覽: 2,115
  • 回覆: 27
  • 追帖: 1
我老公想箍牙, 想方便啲係返港島區整, 有無牙醫好介紹呀?

回覆 引用 TOP

我老公份人要求好高, 我都唔知喺邊度搵個牙醫比佢

回覆 引用 TOP

我細妹之前去個間係金鐘,金鐘都幾多牙醫,實有個幫到你

引用:
原帖由 Netnet 於 2020-8-4 12:47 PM 發表

金鐘睇牙醫米好貴lo

回覆 引用 TOP

箍牙呢D穩陣D好

回覆 引用 TOP

.

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Netnet 於 2020-8-4 12:47 PM 發表

好似幾好喎! 我哋住太古去金鐘都好方便, 你阿妹係睇邊位牙醫?

🦷牙科 灣仔

回覆 引用 TOP

咦,我都想知有無好牙醫介紹下,有嗰好牙醫,比貴錢都值

引用:
原帖由 Cute貓奴 於 2020-8-5 10:23 AM 發表

咦,我都想知有無好牙醫介紹下,有嗰好牙醫,比貴錢都值
貴少少買個安心囉

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 sumsum1219 於 2020-8-4 01:13 PM 發表

好似幾好喎! 我哋住太古去金鐘都好方便, 你阿妹係睇邊位牙醫?
陳x文。平就唔係平架la,但勝在質素好,個牙醫真係專業又細心。講真,太平既你都唔敢去la

引用:
原帖由 Netnet 於 2020-8-5 10:43 AM 發表

陳x文。平就唔係平架la,但勝在質素好,個牙醫真係專業又細心。講真,太平既你都唔敢去la
我想問醫生診所係金鐘邊度?

引用:
原帖由 sumsum1219 於 2020-8-5 11:15 AM 發表

我想問醫生診所係金鐘邊度?
係金鐘力寶中心。診所名 Denti-care,陳醫生,帶你老公上去做個免費檢查同咨詢,呢d長期療程,仔細d好,岩我又未必岩你,但去免費檢查唔會蝕~

引用:
原帖由 Netnet 於 2020-8-5 11:28 AM 發表

係金鐘力寶中心。診所名 Denti-care,陳醫生,帶你老公上去做個免費檢查同咨詢,呢d長期療程,仔細d好,岩我又未必岩你,但去免費檢查唔會蝕~
唔該曬你, 等我上網搵下啲資料, 幫我老公約個時間上去

回覆 引用 TOP

我上網都搵到,佢好似都唔錯都想箍佢,有無其他人都箍過佢?想要多D資料

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]