• 瀏覽: 8,484
  • 回覆: 115
  • 追帖: 1
我目測所見,身邊嘅女性朋友,平均比佢地嘅男朋友大1-5年。連女明星嘅老公都係細自己5-7年。

唔通呢d係大趨勢?😃點解會咁嘅?㊙️會唔會係因為封建社會已經徹底落幕?所以咁🙄

你地又點睇呀?

姊妹thread:
https://www.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=29265009&utm_source=copy&utm_campaign=ios&utm_medium=share

世上無難事,只怕唔去做✨你今日煮左飯未呀?
Nothing is impossible once you try, step is on🎢

^^^純粹寫下,不用深究🎈
熱賣及精選
咁樓主俾人私有化未呀

依家嘅觀念系百家爭鳴,各抒己見,冇乜大驚小怪嘅

引用:
原帖由 持久男 於 2020-8-4 12:26 PM 發表

咁樓主俾人私有化未呀
佢已經搵左個boy boy
應該唔係Tom boy掛?🙄

人生沒有那麼多的捷徑,
你不知道路的盡頭是什麼,
但你必須向前走。
有蔡少芬果時已經開始係咁啦

引用:
原帖由 Maitinana 於 2020-8-4 12:17 PM 發表

我目測所見,身邊嘅女性朋友,平均比佢地嘅男朋友大1-5年。連女明星嘅老公都係細自己5-7年。

唔通呢d係大趨勢?😃點解會咁嘅?㊙️會唔會係因為封建社會已經徹底落幕?所以咁🙄

你地又點睇呀?

姊妹thread:https://www.discuss.com.hk/viewt ... mpaign=ios&utm_ ...
哦,估樓主幾歲仲好,如果16歲,搵條仔11歲,30歲剩女是樓主

物以類聚

其實好多時係女方殘得快 , 個男既實際年齡相若

同意睇法,成熟的女人越來越有味道和魅力😊😊

引用:
原帖由 grayteal 於 2020-8-4 01:04 PM 發表

同意睇法,成熟的女人越來越有味道和魅力😊😊
仲要有財力!

時代唔同了, 男人都想搵過成熟有經濟基礎的女人

因為第日可以換人-

引用:
原帖由 index2018 於 2020-8-4 12:38 PM 發表

佢已經搵左個boy boy
應該唔係Tom boy掛?🙄
師兄,好多謝你睇哂我寫嘅小說🙇🏻‍♀️

https://www.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=29267412&utm_source=copy&utm_campaign=ios&utm_medium=share

Nothing is impossible once you try, step is on🎢

引用:
原帖由 jie_du_pian 於 2020-8-4 12:50 PM 發表

有蔡少芬果時已經開始係咁啦
家陣變左趨勢

引用:
原帖由 xboyabc 於 2020-8-4 12:55 PM 發表

哦,估樓主幾歲仲好,如果16歲,搵條仔11歲,30歲剩女是樓主
123æ­²

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]