• 瀏覽: 777
  • 回覆: 6
引用:
原帖由 1271 於 2020-8-4 11:12 發表

究竟男人想點,一齊咗20年,分居咗年半,佢返咗去佢阿媽度住,但係日日返嚟睇仔,車我同個仔返屋企(因為我有時要返Part time所以個仔去咗我媽咪度湊),成日上去我阿媽屋企買嘢俾佢食,對佢兩老好好,但係又對我態度冷淡,琴日仲要比我發現佢WhatsApp有第三者,之前傾離婚嘅時侯我有問過佢佢係咪有第二個女人,佢話冇,而家終於比我發現左,我發現嘅時候個腦一片空白,情緒好激動,佢唔知我發現左,我呢埋喺廚 ...
點解要分居先

引用:
原帖由 1271 於 2020-8-4 11:35 發表

我唔知自己死因係乜嘢,問過晒身邊嘅共同朋友都唔知,反而要問返我,我唔知佢啲阿媽同啲妹有冇呃我,佢哋話佢哋都唔知,但係我諗係因為以前我喺所有人面前都好堅強,因為我要湊住一個特殊嘅小朋友,而可能因為我湊住個仔,令到我有情緒病,脾氣變得好差,尤其是對佢,我所有嘢都覺得理所當然,佢唔會離開我,我哋一定會捱過呢個難關,但係原來我所有嘢都係一廂情願咁樣諗,我自己有諗過我嘅死因,就係對佢態度差,唔關心佢,注重 ...
咁而家都分開左年半,佢有第2個都好正常呀...佢都需要發洩架...你同佢都好耐冇做啦...係咪呀...你唔怪得佢架喎

引用:
原帖由 1271 於 2020-8-4 11:42 發表

冇忍我20年,係自從個仔出世之後,發現佢有問題,我啲情緒就開始嚟,應該有七年,但係佢之前真係對我地兩母子好好,係我唔識得珍惜
咁你自己都講左個問題出黎係你自己唔識得去珍惜...咁仲怨咩姐

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 1271 於 2020-8-4 11:45 發表

我明,我只係唔知佢嘅心態係點,你要搵女人,你要我死心,但係點解仲要日日喺我面前出現,又要對我阿爸阿媽咁好,你叫我點死心?但係如果同佢講,喂,你唔好日日喺我面前出現啦,我個心死唔到呀,我又唔想我個仔唔開心,因為試過曾經有一個禮拜佢唔嚟探個仔,我個仔嗰個禮拜日日喊,日日要搵爹哋,我唔想見到我個仔咁樣 ...
你都攞黎講既個仔佢都有份架...對佢好唔得架...仲有對你爸媽好...係因為都生活左咁耐當左佢地係自己家人呀...死唔死心睇你自己啦...我真心覺得佢好慘

引用:
原帖由 jie_du_pian 於 2020-8-4 11:56 發表

個男人真係好慘,做好爸爸又唔得,講到好似做好爸爸好家人係害咗個樓主咁。一切都係源自於樓主嘅自私,佢老公做衰人,佢個心咪好過啲囉。
如果佢真心愛佢老公,佢當初就唔會七年都對佢咁差啦!又拎佢老公做出氣袋,自己又裏裏外外都唔得。 ...
應該提樓主夠鐘食藥啦

引用:
原帖由 1271 於 2020-8-4 11:58 發表

我睇返你哋嘅留言,知道佢原意係盡爸爸責任,你哋講得啱,係我自私,鬧醒我啦你哋!
攪到今時今日咁樣你自己都唔好過啦...我地呢D過客...俾你既意見你自己睇下諗下啦...相處左20年啦...你仲有幾多個20年呀?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 jie_du_pian 於 2020-8-4 12:05 發表

同意⋯只可以講出呢位樓主好難有得救⋯#27仲叫人鬧佢,講下事實姐,唔洗覺得係鬧既⋯
文字冇語氣,佢覺得我地鬧佢都好正常呀

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]