• 瀏覽: 774
  • 回覆: 38
引用:
原帖由 持久男 於 2020-8-4 11:59 AM 發表

應該提樓主夠鐘食藥啦
同意⋯只可以講出呢位樓主好難有得救⋯#27仲叫人鬧佢,講下事實姐,唔洗覺得係鬧既⋯

引用:
原帖由 jie_du_pian 於 2020-8-4 12:05 發表

同意⋯只可以講出呢位樓主好難有得救⋯#27仲叫人鬧佢,講下事實姐,唔洗覺得係鬧既⋯
文字冇語氣,佢覺得我地鬧佢都好正常呀

引用:
原帖由 持久男 於 2020-8-4 12:07 PM 發表

文字冇語氣,佢覺得我地鬧佢都好正常呀
原來精神病人會有咁思想傾向⋯學到野了⋯

我祝願樓主一家平安幸福生活快樂,愛不一定是要擁有,唔好鑽牛角尖,隨緣。
人生就係咁,錯咗嘅嘢返唔到轉頭,但係以後嘅人生就唔好再重覆錯落去。加油,好好對待自己身邊一切人事物,正面人生!

回覆 引用 TOP

樓主加油💪🏻有少少建議,我覺得外表肥瘦係好重要不過都係其次,你散發出來個股氣息氣場先至最緊要。

不如你去學下野增值下自己,或者做下啲平時冇做過嘅嘢。咁樣可以令自己有多啲正能量,一來你自己本人開心啲,二來你身邊嘅人都會戥你開心!

回覆 引用 TOP

其實我好多謝你哋,我真係需要有人鬧醒我,我同朋友傾訴,佢哋多數都係安慰我話:唔會嘅,佢會返嚟嘅,又或者,佢咁錫個仔,佢呢年幾比緊機會大家有冇改變啫!我實在聽得太多呢啲,我知道期望越大失望越大,就係冇人開口鬧過我,所以你哋講得啱,我不停喺度鑽牛角尖,所以我想聽一啲唔識嘅人同我分析呢件事,話俾我知我嘅錯處!

回覆 引用 TOP

樓主想問男人,我唔係,但都想留言俾樓主。
向前行,將個仔交俾你老公湊,你去返工,為自己從新開始。
你將佢好嘅一面放到咁大,矮化自己,都唔會有人明白,呢個,只係你俾你同老公一個迴轉嘅空間,保留一個當佢回到嗰陣嘅一份顔面。
特殊小朋友唔係你一個嘅責任。佢真心愛佢,就會搵一個合適嘅工人湊佢,而唔係搵一個安撫佢情人。佢走出左,一定快活,你又何必死守舊生活。
諗真啲。

生有時
死有時
相聚有時
別離有時
安好
勿念

回覆 引用 TOP

加油呀比啲時間大家 佢係愛你既一定會明白 係有時太多負能量要抖抖氣

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 1271 於 2020-8-4 11:45 AM 發表

我明,我只係唔知佢嘅心態係點,你要搵女人,你要我死心,但係點解仲要日日喺我面前出現,又要對我阿爸阿媽咁好,你叫我點死心?但係如果同佢講,喂,你唔好日日喺我面前出現啦,我個心死唔到呀,我又唔想我個仔唔開心,因為試過曾經有一個禮拜佢唔嚟探個仔,我個仔嗰個禮拜日日喊,日日要搵爹哋,我唔想見到我個仔咁樣 ...
呢個係佢固定出現既原因,並唔係你

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 求知客 於 2020-8-4 11:50 AM 發表

既然是個有情義的男人,敢信他不會太絕情;日後就靠你能改變自己多少,他又能感受到你多少的改變,外面的女人未必是障礙者,你們的兒子才是你們的橋樑.祝你好運了. ...
正常唔會回頭,甘講算唔算俾個假希望?

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]