• 瀏覽: 775
  • 回覆: 38
引用:
原帖由 1271 於 2020-8-4 11:42 AM 發表

冇忍我20年,係自從個仔出世之後,發現佢有問題,我啲情緒就開始嚟,應該有七年,但係佢之前真係對我地兩母子好好,係我唔識得珍惜
你把口唔認姐,但睇你講嘢都感受到你老公服嘅壓力,忍左你咁耐。
七年係你講嘅姐,可能佢覺得忍咗你20年啦⋯⋯你咁自私淨係企係自己角度,你唔會明㗎啦。雖然你而家後悔,但係本性難移呀⋯⋯

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 1271 於 2020-8-4 11:42 發表

冇忍我20年,係自從個仔出世之後,發現佢有問題,我啲情緒就開始嚟,應該有七年,但係佢之前真係對我地兩母子好好,係我唔識得珍惜
咁你自己都講左個問題出黎係你自己唔識得去珍惜...咁仲怨咩姐

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 持久男 於 2020-8-4 11:41 AM 發表

咁而家都分開左年半,佢有第2個都好正常呀...佢都需要發洩架...你同佢都好耐冇做啦...係咪呀...你唔怪得佢架喎
我明,我只係唔知佢嘅心態係點,你要搵女人,你要我死心,但係點解仲要日日喺我面前出現,又要對我阿爸阿媽咁好,你叫我點死心?但係如果同佢講,喂,你唔好日日喺我面前出現啦,我個心死唔到呀,我又唔想我個仔唔開心,因為試過曾經有一個禮拜佢唔嚟探個仔,我個仔嗰個禮拜日日喊,日日要搵爹哋,我唔想見到我個仔咁樣

引用:
原帖由 1271 於 2020-8-4 11:12 AM 發表

成日上去我阿媽屋企買嘢俾佢食,對佢兩老好好,但係又對我態度冷淡,琴日仲要比我發現佢WhatsApp有第三者
好明顯伯母係第三者啦. 真係DLLM

回覆 引用 TOP

一句講完
佢個心已經唔係你到。

佢純粹做好「好爸爸」角色
對你阿媽係尊重尊敬老人家咋

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 1271 於 2020-8-4 11:45 發表

我明,我只係唔知佢嘅心態係點,你要搵女人,你要我死心,但係點解仲要日日喺我面前出現,又要對我阿爸阿媽咁好,你叫我點死心?但係如果同佢講,喂,你唔好日日喺我面前出現啦,我個心死唔到呀,我又唔想我個仔唔開心,因為試過曾經有一個禮拜佢唔嚟探個仔,我個仔嗰個禮拜日日喊,日日要搵爹哋,我唔想見到我個仔咁樣 ...
你都攞黎講既個仔佢都有份架...對佢好唔得架...仲有對你爸媽好...係因為都生活左咁耐當左佢地係自己家人呀...死唔死心睇你自己啦...我真心覺得佢好慘

引用:
原帖由 1271 於 2020-8-4 11:37 發表

我係犯賤嘅,就係失去左先至發現自己嘅問題係邊,想挽回,但係知道未必成功嘅時候,回想返以前對佢嘅態度,而家好後悔莫及!
既然是個有情義的男人,敢信他不會太絕情;日後就靠你能改變自己多少,他又能感受到你多少的改變,外面的女人未必是障礙者,你們的兒子才是你們的橋樑.祝你好運了.

引用:
原帖由 1271 於 2020-8-4 11:45 AM 發表

我明,我只係唔知佢嘅心態係點,你要搵女人,你要我死心,但係點解仲要日日喺我面前出現,又要對我阿爸阿媽咁好,你叫我點死心?但係如果同佢講,喂,你唔好日日喺我面前出現啦,我個心死唔到呀,我又唔想我個仔唔開心,因為試過曾經有一個禮拜佢唔嚟探個仔,我個仔嗰個禮拜日日喊,日日要搵爹哋,我唔想見到我個仔咁樣 ...
佢盡家人的責任你又唔Like又要問點解,唔通你要佢消失做衰人你先滿意呀?咁你又可以繼續做最慘嗰個,佢係衰人佢離開你咁先得?
至於點解佢離婚二個女人,你自己都答左,第一因為你性格唔好第二,因為你用情緒病原因向佢發洩,第三因為你身形,總括依然你裏裏外外都有問題。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 持久男 於 2020-8-4 11:49 AM 發表

你都攞黎講既個仔佢都有份架...對佢好唔得架...仲有對你爸媽好...係因為都生活左咁耐當左佢地係自己家人呀...死唔死心睇你自己啦...我真心覺得佢好慘 ...
同意CHING

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 持久男 於 2020-8-4 11:49 AM 發表

你都攞黎講既個仔佢都有份架...對佢好唔得架...仲有對你爸媽好...係因為都生活左咁耐當左佢地係自己家人呀...死唔死心睇你自己啦...我真心覺得佢好慘 ...
個男人真係好慘,做好爸爸又唔得,講到好似做好爸爸好家人係害咗個樓主咁。一切都係源自於樓主嘅自私,佢老公做衰人,佢個心咪好過啲囉。
如果佢真心愛佢老公,佢當初就唔會七年都對佢咁差啦!又拎佢老公做出氣袋,自己又裏裏外外都唔得。

所以有好多野都係旁觀者清,當局者迷,睇返你哋嘅回覆,我清楚知道自己問題係邊

回覆 引用 TOP

我睇返你哋嘅留言,知道佢原意係盡爸爸責任,你哋講得啱,係我自私,鬧醒我啦你哋!

引用:
原帖由 jie_du_pian 於 2020-8-4 11:56 發表

個男人真係好慘,做好爸爸又唔得,講到好似做好爸爸好家人係害咗個樓主咁。一切都係源自於樓主嘅自私,佢老公做衰人,佢個心咪好過啲囉。
如果佢真心愛佢老公,佢當初就唔會七年都對佢咁差啦!又拎佢老公做出氣袋,自己又裏裏外外都唔得。 ...
應該提樓主夠鐘食藥啦

引用:
原帖由 1271 於 2020-8-4 11:58 發表

我睇返你哋嘅留言,知道佢原意係盡爸爸責任,你哋講得啱,係我自私,鬧醒我啦你哋!
攪到今時今日咁樣你自己都唔好過啦...我地呢D過客...俾你既意見你自己睇下諗下啦...相處左20年啦...你仲有幾多個20年呀?

回覆 引用 TOP

成膽人只係睇你會唔會開帖

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]