• 瀏覽: 3,644
  • 回覆: 38
走在街上,看到很多年輕女孩摟着可以當爹的老男人喊老公!搞不懂了,為什麼現在都流行老夫少妻!

熱賣及精選
引用:
原帖由 jiulongda3yuan 於 2020-8-4 09:18 AM 發表

走在街上,看到很多年輕女孩摟着可以當爹的老男人喊老公!搞不懂了,為什麼現在都流行老夫少妻!
師兄,家陣興老妻少夫🙄

世上無難事,只怕唔去做✨你今日煮左飯未呀?
Nothing is impossible once you try, step is on🎢

^^^純粹寫下,不用深究🎈
啲蠢女人個個用晒真心俾老男人玩

回覆 引用 TOP

男人比女人耐看 相差10-15年也不過份 你睇城城 鄭家x 多幸福

回覆 引用 TOP

都是因為錢而已,一目了然

回覆 引用 TOP

因為可以提供優質生活。

回覆 引用 TOP

兩情相悅之事,旁人未必理解。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Maitinana 於 2020-8-4 12:07 PM 發表

師兄,家陣興老妻少夫🙄
冇錯

引用:
原帖由 呂貧友 於 2020-8-4 10:52 PM 發表

冇錯
多謝師兄支持

有見及此,我開左個thread探討呢個現象。

「女人福音👩‍❤️‍👨點解家陣興老妻少夫嘅?👩‍❤️‍💋‍👨
https://www.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=29274249&utm_source=copy&utm_campaign=ios&utm_medium=share

世上無難事,只怕唔去做✨你今日煮左飯未呀?
Nothing is impossible once you try, step is on🎢

^^^純粹寫下,不用深究🎈
引用:
原帖由 Maitinana 於 2020-8-4 10:58 PM 發表

多謝師兄支持

有見及此,我開左個thread探討呢個現象。

「女人福音👩️‍👨點解家陣興老妻少夫嘅?👩️‍💋👨
https://www.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=29274249&utm_source=copy&utm_campaign=ios&utm_medium=share ...
已回覆

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 jiulongda3yuan 於 2020-8-4 09:18 AM 發表

因為新一代的青年玩政治,沒錢,所以D女米去搵老野囉,貪佢地錢多唄。

回覆 引用 TOP

咩叫現在流行。。。老夫少妻係幾千年嘅文化,老牛愛食嫩草

回覆 引用 TOP

引用:

借個亞伯過橋咋,有毛有翼就撇㗎啦

回覆 引用 TOP

我都係年過四十後,越來越多女冧

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]