• 瀏覽: 51,950
  • 回覆: 376
  • 追帖: 1
佢咁話,我寧願高質的單身都吾想低質的婚姻,吾會屈就自己嫁個低質男人,我有錯咩?!我回答,你冇錯!愛情或婚姻係講求對等關係,你要求個男人符合你要求,同樣地對方亦會要求你符合佢要求,你覺得自己憑咩會得到符合你所要求的男人的垂青?你覺得會有男人如果佢擁有不錯的條件,佢會揀個42歲女人咩?當我講完,呢個剩女即時語塞!

熱賣及精選
你揀人,人揀你。

習慣吊高嚟賣,但係唔記得歲月催人。

港女想法!但又唔唸下好多係豬扒!

引用:
原帖由 仲夏少希望 於 2020-8-3 07:06 PM 發表

佢咁話,我寧願高質的單身都吾想低質的婚姻,吾會屈就自己嫁個低質男人,我有錯咩?!我回答,你冇錯!愛情或婚姻係講求對等關係,你要求個男人符合你要求,同樣地對方亦會要求你符合佢要求,你覺得自己憑咩會得到符合你所要求的男人的垂青?你覺得會有男人如果佢擁有不錯的條件,佢會揀個42歲女人咩?當我講完,呢個剩女即時語塞! ...
西西...

40歲都叫老女人了仲望嫁得出?男友都冇資格搵啦

引用:
原帖由 桃谷繪里香 於 2020-8-3 08:04 PM 發表

40歲都叫老女人了仲望嫁得出?男友都冇資格搵啦
佢地自覺好後生🤭🤭

引用:
原帖由 lady83 於 2020-8-3 08:02 PM 發表

西西...
南南……

引用:
原帖由 仲夏少希望 於 2020-8-3 07:06 PM 發表

佢咁話,我寧願高質的單身都吾想低質的婚姻,吾會屈就自己嫁個低質男人,我有錯咩?!我回答,你冇錯!愛情或婚姻係講求對等關係,你要求個男人符合你要求,同樣地對方亦會要求你符合佢要求,你覺得自己憑咩會得到符合你所要求的男人的垂青?你覺得會有男人如果佢擁有不錯的條件,佢會揀個42歲女人咩?當我講完,呢個剩女即時語塞! ...
你揀人,人揀你,叫佢等下啦

引用:
原帖由 葬心埋愛 於 2020-8-3 08:19 PM 發表

等到停經波又籌搵阿差要🙊

引用:
原帖由 仲夏少希望 於 2020-8-3 08:07 PM 發表

南南……

甘看唔開呀 西西

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 拿板磚的兔子 於 2020-8-3 07:51 PM 發表

習慣吊高嚟賣,但係唔記得歲月催人。
有啲女就算後生全盛時期都唔靚什至醜!
何況歲月催人又老又醜仲想同啲有競爭力條件比自己好既女人爭有條件男人,簡直就係笑話

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 葬心埋愛 於 2020-8-3 08:19 PM 發表

無條件無吸引力仲叫啲女等!咁同叫佢等死無分別

引用:

忠言逆耳高質剩女,孤獨一生

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]