• 瀏覽: 51,953
  • 回覆: 376
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 古來了車手 於 2020-8-3 08:37 PM 發表

忠言逆耳高質剩女,孤獨一生
高質剩女?? 有質素以經一早比有條件人士接走左啦
好野邊收得埋嫁! 好野係好快比人睇中買落黎!
唔係一直響到吹水,由8歲吹到80歲都仲單身緊,仲吹緊自己有幾好

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 好味的榴槤 於 2020-8-3 09:26 PM 發表

真係有架!我表姐個女38歲細細粒樣幾靚離過婚無仔女,係街跑步識左個有錢人,男36歲未結過婚開工程公司,公司員工350人以上,買左荃灣柏傲灣頂層復式3000幾萬,中電都係他長期客仔,之前投左機埸3跑工程賺左1800幾萬,識左2個月已有左BB,仲叫我表姐做媽咪,仲有俾左25萬我表姐裝修間公屋 ...
証明你表姐個女同其他剩女唔同!個男人睇到佢有外表有內在美,適合做老婆自然有人會接手
但你要望下有幾多剩女有呢啲特質去吸引到有條件男人接手,要求要個點樣既人時自己都要識做!自己亦唔差先有機會

唔關年齡事啦呢啲野 莫道你在選擇人人亦能。。。

回覆 引用 TOP

歲月催人老呀

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 仲夏少希望 於 2020-8-3 07:06 PM 發表

佢咁話,我寧願高質的單身都吾想低質的婚姻,吾會屈就自己嫁個低質男人,我有錯咩?!我回答,你冇錯!愛情或婚姻係講求對等關係,你要求個男人符合你要求,同樣地對方亦會要求你符合佢要求,你覺得自己憑咩會得到符合你所要求的男人的垂青?你覺得會有男人如果佢擁有不錯的條件,佢會揀個42歲女人咩?當我講完,呢個剩女即時語塞! ...
52歲嗰啲囉

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Justinsa 於 2020-8-3 09:44 PM 發表

証明你表姐個女同其他剩女唔同!個男人睇到佢有外表有內在美,適合做老婆自然有人會接手
但你要望下有幾多剩女有呢啲特質去吸引到有條件男人接手,要求要個點樣既人時自己都要識做!自己亦唔差先有機會 ...
佢個女真係好好命,個有錢人對佢好好,親自買花膠燕窩龍蝦一大堆返屋企煮俾佢地食,還叫佢個女去埋佢公司做老板娘,又俾左10萬我表姐去買BB嘢

引用:
原帖由 Justinsa 於 2020-8-3 09:44 PM 發表

但你要望下有幾多剩女有呢啲特質去吸引到有條件男人接手,要求要個點樣既人時自己都要識做!自己亦唔差先有機會 ...
你冇嘢呀嘛相信個吹水大王講🤭🤭

引用:
原帖由 好味的榴槤 於 2020-8-3 09:58 PM 發表

佢個女真係好好命,個有錢人對佢好好,親自買花膠燕窩龍蝦一大堆返屋企煮俾佢地食,還叫佢個女去埋佢公司做老板娘,又俾左10萬我表姐去買BB嘢
係好野自然會吸引到有條件男人為佢付出! 上天好公平

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 仲夏少希望 於 2020-8-3 07:06 PM 發表

佢咁話,我寧願高質的單身都吾想低質的婚姻,吾會屈就自己嫁個低質男人,我有錯咩?!我回答,你冇錯!愛情或婚姻係講求對等關係,你要求個男人符合你要求,同樣地對方亦會要求你符合佢要求,你覺得自己憑咩會得到符合你所要求的男人的垂青?你覺得會有男人如果佢擁有不錯的條件,佢會揀個42歲女人咩?當我講完,呢個剩女即時語塞! ...
高質嘅定義係有車有樓?

正呀 要認識下佢

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 月之民 於 2020-8-3 10:03 PM 發表

高質嘅定義係有車有樓?
呢D係佢basic要求

引用:
原帖由 仲夏少希望 於 2020-8-3 08:07 PM 發表

佢地自覺好後生🤭🤭
其實我唔反對有要求嘅女人寧缺勿濫,如果真係遇唔到屬於自己嘅緣份瀟灑地單身一世,呢啲女人我係絕對尊重同敬佩,自己選嘅路勇敢無悔地受返個後果;但相反有啲女人自己有返咁上下年紀,但又唔肯認清年齡呢個事實,當正自己係武則天選後宮咁,到選唔到就黎怨天尤人,咁呢啲就只能說抵佢死⋯佢揀人時,人都揀緊佢,好公道

剩女不自量

tc

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 仲夏少希望 於 2020-8-3 10:02 PM 發表

你冇嘢呀嘛相信個吹水大王講🤭🤭
有呢啲女人唔奇!只係比例上唔多,更多係無條件無質素既剩女以為自己係好野!又無自之知明
但真係常見係有唔少家境好既女反而無咁現實勢利好相處

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]