• 瀏覽: 2,669
  • 回覆: 33
出軌三四年,他一直不承認!近期才發現。總話我冤枉佢,並且之前一直家暴我,裝出一副被冤枉的樣子。我之前一直有懷疑。佢演技太厲害,才被佢隱瞞那麼久。看了手機才知道。之前在深圳和朋友一起做生意。朋友找他,佢話返香港。其實佢好少返來,返來最多一天不到就返去。之後舊年9月,總被我發現深圳開房單,一晚800多,還話返去搵朋友。

引用:
原帖由 前往野生的手機 於 2020-8-3 06:05 PM 發表

出軌三四年,他一直不承認!近期才發現。總話我冤枉佢,並且之前一直家暴我,裝出一副被冤枉的樣子。我之前一直有懷疑。佢演技太厲害,才被佢隱瞞那麼久。看了手機才知道。之前在深圳和朋友一起做生意。朋友找他,佢話返香港。其實佢好少返來,返來最多一天不到就返去。之後舊年9月,總被我發現深圳開房單,一晚800多,還話返去搵朋友。 ...
早啲換個

回覆 引用 TOP

咁你都出軌報復佢

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 海灘濃濃的隊長 於 2020-8-4 07:13 PM 發表

不值得,原諒咗都係原來個樣,趁早廢咗佢。
最好割掉佢雞仔仔

其實,物極必反呢個詞喺婚姻里同樣適用,縱然出軌唔對,但好嘅婚姻系需要夫妻雙方包容和釋然嘅。

回覆 引用 TOP

不值得

從來沒有的
我們是不會去懷念
已經出現的
卻不是一下子叫人忘記

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 海灘濃濃的隊長 於 2020-8-5 10:03 AM 發表

噉咪唔撲嘢喇,好冇陰功呀
呢冇陰功呀,呢系懲罰畀佢睇自己嘅老婆同人哋撲嘢

引用:
原帖由 海灘濃濃的隊長 於 2020-8-5 02:42 PM 發表

就係要咁懲罰佢
雞仔雞一緊,浪下涼颼颼嘅

引用:
原帖由 海灘濃濃的隊長 於 2020-8-5 07:30 PM 發表

又唔係割咗你嘅雞仔雞,你怕咩。
感同身受

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]