• 瀏覽: 3,384
  • 回覆: 30
集思廣益,大家都畀BB餵邊種奶粉

回覆 引用 TOP

我小朋友係飲a+,一直都飲得幾好冇轉過

我個個都係a+,身邊都幾多媽媽幫小朋友揀呢隻

回覆 引用 TOP

bb唔會便秘吧?

ok啦,研究配方去先

回覆 引用 TOP

A2
bb比較易消化

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Aistar 於 2020-8-4 04:07 PM 發表

bb唔會便秘吧?
冇咩便便問題,基本日日有,當然我有日日餵水果比小朋友食

引用:
原帖由 meimeibabi 於 2020-8-5 06:41 PM 發表

冇咩便便問題,基本日日有,當然我有日日餵水果比小朋友食
我係餵香蕉多,都係日日有便便,同埋A+唔熱氣

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Terre2501 於 2020-8-3 02:06 PM 發表

我小朋友係飲a+,一直都飲得幾好冇轉過
我個都係朋友介紹之後一直飲A+大, 生長線KEEP 得幾好呀, 個個月抱佢都覺得重左

LM學野,而家飲緊a+ neuropro,食得瞓得,如無意外不會轉了
比較想知配咩固最好,有人一樣係a+ neuropro嗎?

引用:
原帖由 Garf!eld 於 2020-8-8 11:31 PM 發表

LM學野,而家飲緊a+ neuropro,食得瞓得,如無意外不會轉了
我個都係飲a+ neuro pro, 加固方面我唔同野都有比佢食, 有肉,有魚有菜, 當然我就唔落味比佢

引用:
原帖由 holeizai 於 2020-8-8 09:57 PM 發表

我個都係朋友介紹之後一直飲A+大, 生長線KEEP 得幾好呀, 個個月抱佢都覺得重左
身邊都有幾個FD既仔女都係飲A+ 大, 有D都升小了

引用:
原帖由 Garf!eld 於 2020-8-8 11:31 PM 發表

你bb便便係咪日日有? 咩原因令你轉左呢款?

引用:

請問呢隻便便如何呢?thank you

回覆 引用 TOP

A+

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]