• 瀏覽: 3,640
  • 回覆: 18
大肚係咪會成日放屁?仲會又臭又響?

同埋大肚係咪會好少痾一舊舊既屎?
通常爛或者濕屁

我嗰陣日日都好正常,冇你講嘅情況

引用:
原帖由 扮吓超人 於 2020-8-3 08:30 AM 發表

我嗰陣日日都好正常,冇你講嘅情況
幾多個月呀

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Galaxy064 於 2020-8-2 10:10 PM 發表

通常爛或者濕屁
係咪個人太濕重?腸胃唔好先會咁,最好睇睇中醫

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Galaxy064 於 2020-8-2 10:10 PM 發表

通常爛或者濕屁
冇wo,呢d係個大肚婆飲食問題

回覆 引用 TOP

我有試過 食得無咁濕之後就無事

回覆 引用 TOP

我有試過 問吓醫生

回覆 引用 TOP

引用:

通常爛或者濕屁
大肚多便秘,肚痾更應注意,脾胃不和

申報:我是中醫實習生

回覆 引用 TOP

我食正常份量生果, 通常都係食蘋果 + 飲媽媽奶, 無肚痾無便秘 

尋尋我那人啊
覓覓那少年臉
我反而便秘,even吃了深綠色菜

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 聶小倩 於 2020-12-1 01:37 PM 發表

我食正常份量生果, 通常都係食蘋果 + 飲媽媽奶, 無肚痾無便秘 
媽媽奶係咩配方?

大肚通常便秘
食多啲菜同生果我諗對肚痾都有幫忙

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Chaks118 於 2020-12-2 09:30 PM 發表

媽媽奶係咩配方?
唔係自己整架, 買現成既媽媽奶粉
好多牌子都有的, 我飲 neuropxx

尋尋我那人啊
覓覓那少年臉
響唔響,臭唔臭都好似唔闔係咪大肚事
我平時果d托賴係蕉形的

Just to hold you once again...

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 聶小倩 於 2020-12-3 11:55 PM 發表

唔係自己整架, 買現成既媽媽奶粉
好多牌子都有的, 我飲 neuropxx
好似話媽媽奶粉容易有妊娠糖尿?

Just to hold you once again...
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]