• 瀏覽: 3,242
  • 回覆: 49
  • 追帖: 1
上網

引用:
原帖由 呂貧友 於 2020-8-8 07:54 PM 發表

路過路過
打搞哂

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 DoomHK 於 2020-8-8 08:10 PM 發表

上網
上緊喇....有咩推介睇?

引用:
原帖由 chingchinglwc 於 2020-8-8 11:53 PM 發表

上緊喇....有咩推介睇?
安個netflix啦,幾廿蚊一個月睇到你唔睇。

可惜而家疫情,如果唔係我會建議想搵對像既人出去進修下,擴闊自己生活圈子,話唔定識到個乖乖仔/乖乖女(起碼喺學校識既人好過起夜場酒吧度識隨時識左個大滾友)

引用:
原帖由 MidsummerNight 於 2020-8-9 03:33 AM 發表

安個netflix啦,幾廿蚊一個月睇到你唔睇。

可惜而家疫情,如果唔係我會建議想搵對像既人出去進修下,擴闊自己生活圈子,話唔定識到個乖乖仔/乖乖女(起碼喺學校識既人好過起夜場酒吧度識隨時識左個大滾友) ...
Netflix裝左喇....我阿媽依家霸住左個acc日煲夜煲
之前我都諗住報個management course讀,一來打發時間二來公司岩用,但依家都唔知拖到幾時

引用:
原帖由 chingchinglwc 於 2020-8-8 12:01 PM 發表

煲劇都煲到爛....又冇咩好想睇嘅劇..
有無看 viv tv
舊劇重播
我鐘意木村

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 chingchinglwc 於 2020-8-9 08:42 AM 發表

Netflix裝左喇....我阿媽依家霸住左個acc日煲夜煲
之前我都諗住報個management course讀,一來打發時間二來公司岩用,但依家都唔知拖到幾時
你可以裝係電話嘛
我又看netflix vivtv

引用:
原帖由 真奇石頭 於 2020-8-9 09:27 AM 發表

你可以裝係電話嘛
我又看netflix vivtv
係咪悠長假期?有裝呀...所有睇到劇嘅apps我都join哂做會員

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 chingchinglwc 於 2020-8-3 09:52 PM 發表

唔會啦....最多搵個拍散拖😂😂
散拖好吖,有興趣傾下

怎相信她是個有心人 ....還是可能我被愛牽引 [img]

引用:
原帖由 my_yumiko 於 2020-8-9 10:37 PM 發表

散拖好吖,有興趣傾下
傾下啲咩呢?

引用:
原帖由 chingchinglwc 於 2020-8-9 11:19 PM 發表

傾下啲咩呢?
散拖都係由朋友開始
有興趣大家做個朋友,了解興趣及啱傾最重要
🙂

引用:
原帖由 my_yumiko 於 2020-8-10 05:43 AM 發表

散拖都係由朋友開始
有興趣大家做個朋友,了解興趣及啱傾最重要
🙂
好呀.....今日要唔要返工呀?
我今日完全冇mood做野.....

我都係HOME OFFICE中失戀最好係寄情工作,一係快D搵到第2個就會好快忘記了

搵個個啦,總會遇到更好的

引用:
原帖由 chingchinglwc 於 2020-8-10 12:02 PM 發表

好呀.....今日要唔要返工呀?
我今日完全冇mood做野.....
唔出奇既,而家呢個mood好多時都無動力
無論點都好,工作都係必需 hea住做都要俾心機完成佢。作息進食都要定時,而家需要既係慢性時間復原 就俾呢種無奈折磨多一陣...

提示:支持鍵盤翻頁左 右