• 瀏覽: 1,072
  • 回覆: 4
[隱藏]
我剛好跟老婆已婚七年,也有兩個孩子,孩子都系我哋自己帶,應該符合題主條件,所以我就分享一下自己嘅歷程,我跟佢嘅性生活主要經歷三大階段。
第一階段:真愛等待老婆系我初戀,佢系我遇過最純真嘅女人,佢堅持婚前唔得做,我很愛佢所以也向佢作出了承諾。所以,我哋多年拍拖期間雖然去了多次旅行,但系我都一一忍住了。佢也很愛我,睇見我一直遵守承諾,佢也下狠決心為我用口(但由於佢完全無經驗,所以當時我嘅體驗系很差嘅,但系我也要勤力裝樣,以便鼓勵佢)。
第二階段:初嘗禁果大學畢業各自工作一段時間後,我就向佢求婚,並向佢父母求親掂,婚宴也訂喺一年後。之後,有一次搵佢,佢家裡無人,我就哄佢,我都正式求婚了,就系已履行承諾了,然後,佢半推半就被我得逞了(第一次兩人都冇經驗,雙方體驗都很差,佢很痛,我也很痛)。後尾雙方有經驗了就領略到性生活嘅愉悅,具體嘅就唔講了。婚後尾我家同住,由於怕丑讓我家人聽到聲音,所以只能喺周末待我家人不在家時嘆一下。後尾有自己嘅家,性生活嘅頻率就很高了,雖然做唔到一晚多次,但一晚一次或兩晚一次系普遍嘅,雖然大家很愉快,但嗰時候佢一次高潮都冇。
第三階段:帶娃人生老婆一直很想喺30歲前生兩個細路,但我當時心裡想緩一緩,所以我只喺佢經期前後唔做安全措施,開始了唔帶套嘅體驗後就回唔了頭,然後,爽了一兩個月,老婆就懷上了。雖然醫學上懷孕期間系可以性生活嘅,而且據講會令胎兒愉快,但也伴隨很多風險,我哋本着唔作死就唔死嘅原則,我忍住了,懷孕十月期間只好自己用手解決,細路出生後其實也要等三個月才可以性生活,所以我合共忍了一年。
總結一下,我很幸運遇到一個體貼老公嘅老婆,我一開始就很愛佢很尊重佢,而佢也因為很愛我很在意我而向我作出某些犧牲,從而令我更加愛佢及珍惜佢,而佢也因此更愛我及體貼我,咁就構成一個「良性循環」。喺呢情況下,不論性生活仲系家庭生活(包括婆媳關系),都一直很和諧,呢啲就系我想向題主分享嘅。



附件

2.png(48.57 KB)

2020-8-2 11:00 AM

2.png

提示: 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽
提示: 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽
你個主題同你個結論?即係點?


回覆 引用 TOP

[隱藏]
 
引用:
原帖由 車站富有金童 於 2020-8-2 11:00 AM 發表

我剛好跟老婆已婚七年,也有兩個孩子,孩子都系我哋自己帶,應該符合題主條件,所以我就分享一下自己嘅歷程,我跟佢嘅性生活主要經歷三大階段。
第一階段:真愛等待老婆系我初戀,佢系我遇過最純真嘅女人,佢堅持婚前唔得做,我很愛佢所以也向佢作出了承諾。所以,我哋多年拍拖期間雖然去了多次旅行,但系我都一一忍住了。佢也很愛我,睇見我一直遵守承諾,佢也下狠決心為我用口(但由於佢完全無經驗,所以當時我嘅體驗系很差嘅 ...
老婆嘅責任就係俾老公𨳒。唔肯搞嘢嘅老婆應該要飛咗佢。



回覆 引用 TOP