• 瀏覽: 16,615
  • 回覆: 123
  • 追帖: 2
同老楊傾左一輪也未有定案。如果老婆月入廿萬,一切屋企駛費也是老公俾。同老婆去親街老婆連手袋銀包也唔帶,乜都係老公出。夠竟重使唔使俾家用佢?

熱賣及精選
引用:
原帖由 中秋高水果 於 2020-8-1 07:27 PM 發表

男人唔理過嘅好唔好都使唔使用女人嘅錢,噉如果時間太耐,矛盾就會惹,而且系男人投懷扯火
咁老公乜都俾晒,當然係冇用老婆錢啦。

引用:
原帖由 逍遙老僧 於 2020-8-1 07:22 PM 發表

同老楊傾左一輪也未有定案。如果老婆月入廿萬,一切屋企駛費也是老公俾。同老婆去親街老婆連手袋銀包也唔帶,乜都係老公出。夠竟重使唔使俾家用佢? ...
自已榲番個啦,十萬都好啦

引用:
原帖由 中秋高水果 於 2020-8-1 07:33 PM 發表

男人唔投懷用老婆嘅錢,除非老婆投懷畀你用
什麼是投懷用老婆嘅錢?

回覆 引用 TOP

有咁好嘅收入仲使乜分你我

引用:
原帖由 消失的香蕉 於 2020-8-1 07:48 PM 發表

有咁好嘅收入仲使乜分你我
而且個老婆乜嘢屋企駛費也是唔使出,不過老婆鐘意俾錢外家班吸血鬼。所以老楊就冇俾家用老婆,因為佢覺得俾老婆外家吸血不算是家用喎

噉本事呀,找到個月入20萬的老婆😋

咁老公搵幾多先

咁就睇吓你老婆靚唔靚啦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 逍遙老僧 於 2020-8-1 07:22 PM 發表

同老楊傾左一輪也未有定案。如果老婆月入廿萬,一切屋企駛費也是老公俾。同老婆去親街老婆連手袋銀包也唔帶,乜都係老公出。夠竟重使唔使俾家用佢? ...
要比。因為佢係你老婆。

世上無難事,只怕唔去做✨你今日煮左飯未呀?
Nothing is impossible once you try, step is on🎢

^^^純粹寫下,不用深究🎈
諗住比幾多先

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]